woensdag 30 september 2015

Steunschijf 125 mm

De steunschijf is geschikt voor alle typen . Wordt geleverd inclusief bevestigingsbout. Steunschijf met een diameter van 1mm en Maansluiting. BTW € 2Adviesprijs Zoek dealer. Gelijkmatige drukverdeling bij het schuren en .

Onze zachte steunschijf is gemaakt van een stevige slagvaste kunststof nylon plaat. Mede doordat deze steunschijf. Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd.


Deze steunplaat is geschikt voor de Rupes LHR 15ES maar past ook op de Bigfoot LHR 21. Geshikt voor 140mm() tot 150mm (6) pads. Online bestellen van Poetsen en Polijsten producten.


Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24.

Stanley velcro steunschijf 1mm. Deze zachte steunschijf voor polijstpads is gemaakt van stevige slagvaste kunststof nylonplaat. Doordat de schijf flexibel is, is deze uitermate geschikt voo. Mirka steunschijf 125mm gaten glas polijsten.


Uitvoering: geheel van rubber, met koelribben. Toepassing: voor gebruik op haakse slijpers voor gemiddelde tot hoge toerentallen bij hoge . Bij Fabory bestelt u snel en gemakkelijk Accessoires artikelen van hoge kwaliteit. Het systeem biedt het voordeel van snelle wissels en biedt bovendien uitzonderlijke finishniveaus bij gebruik van moderne lakken. Wees de eerste om dit product te waarderen . Voor het machinaal polijsten van natuursteen. Eenvoudig en veilig te gebruiken op alle natuurstenen.


De slijpschijf is met behulp van een steunschijf op iedere haakse slijptol van minimaal 15cm te monteren. Half-flexibele steunschijf voor het gebruik met klittenband polijstsponzen, kussens en schuurschijven. Beschikbaarheid: Limited stock.


Helaas is dit artikel tijdelijk niet op voorraad. STEUNSCHIJF 125MM VOOR FLEX XFE POLIJSTMACHINE kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Het is wel mogelijk om het artikel te bestellen. Ben je op zoek naar Metabo steunschijf 1mm geperforeerd? Stevige steunschijf voor het gebruik met fibre schijven. Geschikt voor het gebruik met fiberschuurbladen . Technische informatie, - Middelharde steunschijf voor Fiberschuurschijf - Gechikt voor haakse slijpmachine.


Dankzij deze steunschijf van Kreator, met een diameter van 125mm , kan je een haakse slijper versterken om deze als schuurmachine te gebruiken. Deze steunschijf hoort bij de haakse poetsmachine van het merk Carpoint. Professionele steunschijf , diam. Klitteband met extra flexibele steunlaag om polijstfouten te vermijden.


Geen verzendkosten vanaf 1euro. Deze 1mm steunschijf is geschikt voor excentrische schuurschijven met Velcro-systeem. Rubber steunschijf voor gebruik met fiber schuurschijven. Previous productVSM Klitteband-steunschijf.


Next productVSM Klitteband-steunschijf. Leverbaar in verschillende diameters. De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer werkdagen. Afbraamschijf 125mm - asgat 223mm - 3mm dik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts