maandag 16 november 2015

Facom gereedschapswagen compleet

FACOM JETCM215BNL rode gereedschapswagen JET. GMmet laden waarvan compleet gevuld met FACOM modules waarmee u in een koop klaar . Vind gereedschapswagen facom op Marktplaats. Lege facom gereedschapswagen ( met sleutel ). Zeer complete gereedschapswagen van Ragnor inclusief een 205-delig gereedschapset . Alles om uw gereedschapswagen compleet te maken. Weet of de gereedschapswagen compleet is.


Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Gereedschapswagen 4S Workshop, compleet gevuld. Exclusief FACOM design voor een. Een compleet assortiment voor een maximaal aantal diensten.


De FACOM gereedschapswagen zorgt voor ruimte en orde in de werkplaats. Zeven lades zorgen voor voldoende ruimtes voor maar liefst modules. Deze gereedschapsset is een complete set met doppenset met doppen, . Compact en compleet tafelmodel.


Te koop: een zeer nette facom gereedschapskar. De kar is nog in zeer nette staat en voorzien van slot met sleutel. Mgevuld met basisset gereedschap. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 1 compleet zijn en optimaal functioneren. Mannen Mannesmann compleet gevulde gereedschapwagen.


Facom gereedschapswagen compleet gevuld De FACOM. Heb zelf ook al een hele hoop facom en proxxon gereedschap,. Heyco 1/doppendoos compleet met doppen van tot 32mm en een Stahlwille gereedschapskar voor 15€ die wel een opknap beurtje moet :thumbsup:.


Voor informatie om een nieuw of tweedehands gereedschapswagen aan te kopen. Kijk voor het complete assortiment BITO SL op www. Wil je de gevulde gereedschapswagen 169-delig bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts