vrijdag 29 januari 2016

Rvs draadeind m6

Het rvs - draadeind is dan ook geschikt om buiten te gebruiken. RVS draadstang met een lengte van meter, in de maat M6. Dit draadeind is vervaardigd van RVS3(A2) met een onbehandeld oppervlak. DIN 9- RVS ( INOX ) draadeind.


De hele draadstang is voorzien van metrisch . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Asf Fischer draadstang , roestvaststaal ( RVS ), draadmaat (M.) kwaliteitsklasse RVS V2A, oppervlaktebescherming geen (onbehandeld), spoed schroefdraad . De meesten zijn van RVS of zijn gegalvaniseer en dus ook geschikt voor montage- en . Vind rvs draadeind op Marktplaats. Het draadeind wordt gebruikt om houten voorwerpen aan elkaar te koppelen. Deze draadeinden zijn in het zwaardere werk te gebruiken. RVS muurplaat met aansluitmoer RVS 3muurplaat met binnendraad M, Mof Mv. Lengte meter, met volle draad.


Login voor prijs en levertijd . Maak een keuze uit onderstaande artikelen . Met metrische, gerolde schroefdraad over de gehele lengte, zonder moer. Ook verkrijgbaar in M M1 Men Muit voorraad. Er zijn geen beoordelingen voor dit product. Bestel online bij De Boer Drachten! Bladen voor het knippen van Mzijn optioneel verkrijgbaar.


Klik hier voor meer informatie. De draadeinden zijn te verbinden met koppelmoeren. Hier vind u: - draadeinden van 100cm. Product reference, Diameter x lengte, Spoe Verpakking, prijs per, Prijs, Aantal verpakkingen.


Technische specificaties, Beschrijving. Draadeind gegalvaniseerd en RVS. Dubbeldraad word gebruikt wanneer staalkabel tegen elkaar ingedraaid moet worden zoals met het spannen. Nu te koop bij Klassegereedschap.


Zo worden buizen of andere voorwerpen op de . Uitvoering: RVS Adraadstang. Een draadeind , ook wel draadstang genoem is een bevestigingsartikel zonder kop en voorzien van metrische schroefdraad. De lengte varieert van tot en . Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 03. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Dit is onze consumentenprijs excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts