dinsdag 27 december 2016

Hanger hondenpootje

Zilveren hanger graveerplaat hart hondenpoot. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. Vandaag bestel morgen in huis.


Echt een geweldig hondenpootje met schitterende zwarte en heldere witte . Zilverkleurige ketting met hanger hondenpootje.

Leuke ketting voor de echte hondenliefhebber. Misschien wil jij jouw huisdier wel heel de dag om je heen hebben, maar kan dat niet ? Wij hebben hier voor jou de oplossing ! Met de hand gemaakt in massief Gou het verdiepte gedeelte van de pootafdruk is gematteerd gou de rest is hoogglans gepolijst! De diameter van de hanger is Ø 5 . In mijn atelier ontwerp ik ook mooie hangers geheel naar wens.


Leuke hanger of oorbellen van afdrukken van hondenpootjes. Hondenpootje met ingewerkt hartje.

Dit sieraad is onderdeel van onze Reclaimed huiscollectie. Dit zilveren collier met een hanger in de vorm van een honden pootje is gemaakt van 1e gehalte zilver en gerhodineerd. Het collier heeft een standaard lengte . Koop uw Naam graveren in hondenpoot hanger. Al meer dan jaar een vertrouwd adres.


Merk: Quickjewels Huiscollectie Zilver. Materiaal: zinken legering ( environmental alloy) Kleur: zilver, wit. Ketting sterling verzilverd met rechthoekige hanger met hondenpootjes en tekst: Live . Klikhanger hondenpootje Sleutelhangers.


Namen op zilveren of gouden dieren hanger ? Er zijn paarden hangers , katten hangers , honden hangers , maar ook vlinder hangers en vogel hangers. In dit zilveren sieraad wordt des gewenst een klein beetje as van uw lieveling verwerkt. Yi-Doggy Feet Initials Joy de la Luz collier met hondenpootje hanger in echt goud. Bestel Joy de la Luz kettinkjes bij JuweliersWebshop.


Treasures zilveren hondenpoot Bekijk groter . As sieraad kettinghanger met een hondenpoot. De afmeting van deze hanger is 18mm.

Ashanger hondenpootje , zilver. De hanger heeft een schroefsluiting. Wenst u het as van uw dierbare in het sieraad verwerkt te hebben?


As hanger sieraad in de vorm van een hondenpootje (Excl. ketting). Hanger “love” met hondenpootje. Prachtig Tibetaans zilveren bedeltje Until they all have a home, bot met hondenpoot : x19mm oogje: 5mm. Val op met een mooie hartjes hanger in goud of zilver.


Gouden hartjes hanger met hondenpootje. Deze unieke hanger kunt u ook gebruiken. Om het bij je dragen van jouw grote liefde. Laat de ketting graveren met hanger hondenpootjes zilver met jouw tekst. Kies een leuke tekst en laat deze op de voorkant graveren, of laat symbolen of tekst op . Vriendschapsbandje best friend love met hondenpoot.


Onze unieke Glow halsketting is gemaakt van een lichtgevende . Helaas hebben wij niets gevonden voor honden poot hondenpoot. Schattige Halsketting met hondenpootje strass.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts