woensdag 22 maart 2017

Draadeind 8 8

Elektrolytisch verzinkt, kwaliteit 8. Hoogwaardige kwailteit voor constructief . Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. Kwaliteit voor zwaardere doeleinden. Draadeinden of draadstang met de kwaliteitsindicatie van 8. Snel en voor een scherpe prijs bij u geleverd. Artikelnummer, Omschrijving, Voorraa Prijs, Aantal.


Metrisch draadeind kwaliteit 8. Materiaal: Staal; NorDIN 975; Verpakking (st.): 1; Eenheid: Per stuk; Kwaliteit: 8. Draadstangen Mvoor de laagste prijs hier te koop! VERZBekijk; 203050DRAADEIND M 5x10DIN98. Bij draadeinden kunnen we bij Würth Nederland B. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Een draadeind is volgens DIN 9en verkrijgbaar in blank staal kwaliteit 4. Dit is de aanduiding van de mechanische eigenschappen voor bouten.


Per stuk Online In Staal en RVS Voor Bedrijven en Particulieren. De lengte varieert van tot en . Op de boutkop is met een ISO code aangegeven wat de staalkwaliteit is, bijvoorbeeld 8. Hierbij is het getal voor de punt de van de treksterkte in . DIN 976-in elektrolytisch verzinkte of onverzinkte uitvoering. Naast de in de tabel vermelde maten zijn andere diameters .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts