vrijdag 14 juli 2017

Stanleymes fatmax

Uitschuifmes, het mes wordt aan de voorkant geplaatst (Instant Charge-systeem). Schoon: het mes is altijd schoon, wordt automatisch afgeveegd bij het . Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod. FatMax Reserve Afbreekmes 25mm (stuks) . Stanleymes inschuifbaar Stanley FatMax.


Bladvergrendeling bij het snijden voor. Het lemmet kan ingesteld worden in 2 . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Mijn gouwe ouwe zilvergrijze stanleymes kan in de container! Koop je fatmax mes met intrekbaar mesje van mm breed bij Manutan.


RVS eenvoudig wisselen van lemmet SB. Zelfvergrendelend messchuifsysteem - Blokkeerschroef aan uiteinde (gebruik tijdens zware toepassingen). Stevig, ergonomisch ontwerp voor zwaar gebruik. Direct uit eigen voorraad geleverd. Het holster heeft een broekklem en een zakje voor reservemesjes.


Bladreiniger om vuil en stof te verwijderen bij het opbergen van het mes. Het mes schuift automatisch naar. Bekijk ons assortiment stanleymes stanley (artikelen). Het heeft een gebruiksvriendelijk meswisselsysteem, . Koop fatmax in de aanbieding of met korting. Meswisselsysteem zonder gebruik van gereedschap.


Fatmax techniekerskoffer online kopen? Geen exacte resultaten gevonden voor fatmax techniekerskoffer. Een stanleymes is een stuk gereedschap met verwisselbare mesjes, om zachte materialen mee te snijden. Het wordt veelal voor professionele doeleinden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts