donderdag 15 februari 2018

Afstandsmeter stanley

Inzicht en innovatie liggen in de kern van al onze activiteiten. Perfect voor immo agenten, architecten, en handelaars. Praktisch in gebruik, metingen vanaf de boven- of onderkant van het apparaat.


Uiteinde afneembaar om vanuit een hoek te meten. Bespaar tijd en maak ramingen als een professional. Ideaal voor alle metingen binnenshuis. Met oppervlakte en volume meeting.


Afstandsmeter met laser, groot LCD-scherm voor het meten van de afstan berekenen van het oppervlak en volume. Meetbereik: 1-meter, nauwkeurigheid . Het is geschikt voor alle modellen slaglijnmolens m. Vergroot bereik van m, berekent afstan oppervlakte en volume. Coolblue: alles voor een glimlach.


Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Ultrasone afstandsmeter , meet . Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. De meter heeft een bereik tot wel meter en . Pocket formaat voor makkelijk . STANLEY POCKET LASERAFSTANDSMETER TLM- 9M1. Een nauwkeurige meting is van cruciaal belang voor elk project, daarom biedt de nieuwe reeks Stanley.


Laserafstandsmeters u de precisie die u nodig hebt met . Compact en licht van ontwerp - Ergonomische behuizing. De handmatige afstandsmeter TLM-2is een precisie meetinstrument van de laatste generatie. Dankzij zijn speciale laser techniek, overtreft deze . Stanley rolbandmaat tylon meter In Prijs Verlaagd.


Kenmerken en Voordelen TLM met Bluetooth verbinding. Meet afstanden tot meter/inch met nauwkeurighei in metrische en . Productomschrijving: Lineaire, oppervlakte en volume functie Metingen in metrisch en Engelse eenheden Tot +/- nauwkeurig op een afstand tot meter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts