vrijdag 9 maart 2018

Torx schroevendraaier set

Schroevendraaierset Torx 10-delig. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Vergelijk 3klus artikelen van de beste merken, o. Torx , kruiskopschroevendraaier en haakse schroevendraaier.


De 6-delige Torx precisie- schroevendraaierset van Skandia is handig in gebruik voor fijn mechanisch werk.

Vind TORX SCHROEVENDRAAIERSET op Marktplaats. Stanley FatMax schroevendraaierset (6-delig) VDE. Mannesmann schroevendraaierset antislip 6-dlg. Deze torx mini schroevendraaierset is precies wat u nodig heeft voor het sleutelen en het repareren van telefoons, horloges en andere kleine onderdelen.


Deze Skandia torx - schroevendraaierset bestaat uit vijf verschillende afmetingen torx-schroevendraaiers. Torx-schroevendraaiers zijn stervormig met zes . Inhoud - delig,7x Torx : - TX- TX- TX- TX- TX- TX- TX15. Speciaal voor het boren van Torx -schroeven heeft Praxis een ruim assortiment torx schroevendraaiers.

Torx schroevendraaierset met 2-componenten handgreep, verchroomde kling en een gebruineerde punt. Bekijk het aanbod online en reserveer direct. Wiha SoftFinish Schraubendrehersatz mit patentiertem Griffdesign für hand-und muskelschonendes Arbeiten. Hazet schroevendraaier set TORX 6-delig met componenten greep voor ideale krachtoverbrenging.


De set bestaat uit de volgende torx schroevendraaiers : TTTTTTT40. FORMAT TORX - schroevendraaierset. Twee componenten-greep met slipbeveiliging. WNT maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te garanderen. Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Comfortabel softgrip handvat met draaibare top. Geharde kling met zwarte oxcyde . Troostwijk verkoopt torx schroevendraaierset voor Showroomkeukens en apparatuur in Nederland. Online veiling van Handgereedschappen . Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in huis! Reuze assortiment en nergens goedkoper!


De set met zes schroevendraaiers van TORX Ttot T1 is geschikt voor gebruik met elektronische apparaten.

De schroevendraaiers zijn voorzien van een . Aan de hand van de grootte van de greep en het schroefsymbool . Toepassingsgebie Elektronisch en fijnmechanisch. Materiaal, Chroom-vanadium staal. Meld u hieronder dan direct aan.


Tip identificatie code - om snel de juiste schroevendraaier voor elk type schroef te kiezen . Verchroomde kling, punt in gehar gebruineerd staal voor een perfect houvast van de schroef. Inhoud: torxschroevendraaiers in de maten T10 . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Deze duurzame schroevendraaiers van. Voor 22:bestel morgen in huis.


Kraftform XXL, Wera, schroevendraaierset allround delig. SENECA TORX SCHROEVENDRAAIERSET DELIG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts