vrijdag 31 augustus 2018

Reflexhamer

Door de speciale vorm van het slagrubber is het verliezen van het rubber nu verleden tijd bij deze reflexhamer ! De VosMed reflexhamer heeft zowel een grote. Naast een uitgebreid assortiment van stethoscopen hebben wij ook een uitgebreid assortiment professionele reflexhamers voor o. Een reflexhamer is een neurologisch onderzoeksinstrument, vooral gebruikt door neuroloog en huisarts. De reflexhamer wordt gebruikt om .

De meest verkochte reflexhamer is de Berliner maar ook voor andere reflexhamers kunt u terecht bij ons. Natuurlijk tegen zeer gunstige prijzen. De DocCheck reflexhamer Buck is in deze versie met een hoogwaardig metalen handvat uitgevoerd. De hamer heeft twee rubberen slagstukken met . Deze DocCheck Troemner reflexhamer is gemaakt van stabiel metaal. Bestel je reflexhamer bij StethoscoopShop.


Meer weten, neem vrijblijvend contact op Contact zoeken.

Met de reflexhamers van Viper Medical kun je de spierrekkingsreflexen testen. De neurologie houdt zich bezig met de diagnostiek en de behandeling van ziekten van de . Reflexhamer Berliner, Model met geribbeld metalen handvat. Deze hamer is een zware uitvoering waardoor er gemakkelijk geslagen wordt. De Buck reflexhamer is nu ook verkrijgbaar in deze gelakte kleuren.


Groen, Roo Blauw, Oranje en Zwart. Verchroomde elegante uitvoering met pin- prick naald en brush voor sensibiliteitsonderzoek. Ons meest verkochte reflexhamer tegen een zeer gunstige prijs. Metalen hamer met vervangbaar rubber.


Het ideale instrument bij uw reflex onderzoek. De foto is van een complete reflexhamer. Het voordeel van dit instrument is dat deze twee functies heeft.


Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 1 . Koop Reflex hamer (Taylor) direct online bij Medigros. Vind reflexhamer op Marktplaats.

Gratis verzenden vanaf € incl. Uw bestelling afhalen bij een Postnl . Voor het doen van onderzoek naar pees en spier reflexen. Met zijn gepatenteerde draaiende kop is de CBC Percuflex hamer een allround hamer om de reflexen te testen. Hij verenigt de individuele voordelen van een . Eén puzzelwoord gevonden voor ` REFLEXHAMER `. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén . Nodig in bachelor jaar voor het neurologie blok. Een neurologisch onderzoeksinstrument.


Te gebruiken om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en de kniepeesreflex, op te . Dejerine reflexhamer met naald. Gecombineerde hamer vlgs Fassbender compleet met neurolgische naald en kwast. Vertalingen in context van reflexhamer in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dit is een reflexhamer , toch? Dit type reflexhamer heeft een rubberen driehoek op een metalen handvat.


Neurologisch onderzoeksinstrument voor het opwekken van spierrekkingsreflexen. Deze website is bestemd voor professionele afnemers. met uw gegevens of maak een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts