dinsdag 11 september 2018

Chemisch anker

Bekijk ons assortiment Chemische ankers in onze Onlineshop. Soms is een traditionele mechanische bevestiging niet voldoende. Dan biedt een chemisch anker soelaas. Bijvoorbeeld om een draadstang of wapeningsstaaf . Een chemisch anker is een draadstang verankerd in volle of holle structuur door het samenbrengen van twee producten die na een chemische reactie .

Na uitharding van het chemisch anker ontstaat er een sterke verbinding. Ik wil dit doen met een chemisch anker. Boor ik dan gewoon met diameter wat chemisch anker erin en draadstang erin, of gaat dit te nipt zijn . Chemische Anker 2-componenten verkrijgbaar bij TechnischeProdukten.


Hoogwaardige Industrie kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Deze geanimeerde 3D toepassingsfilm van Soudal toont u hoe u zware lasten in volle bouwmaterialen. Het fischer Highbond ankersysteem, geschikt voor toepassing in gescheurd beton, bestaat uit de.

Artikelomschrijving, chemisch anker. Anchorset is een styreenvrij injectieanker voor het fixeren . Het chemisch anker van Soudal wordt gebruikt voor het spanningsvrij bevestigen van draadstangen, ankers en betonstaven in zowel volle als holle . Voordeelverpakking en GEEN KRIMP! Vandaag besteld is morgen in huis. Bestel nu uw chemisch anker set! Het chemische anker is strikt genomen geen plug maar bestaat uit een glazen ampul met daarin twee van elkaar gescheiden reservoirs met chemische . Voor de sterkste verankering bent u bij Mapeco aan het juiste adres!


Ontdek ons ruime aanbod chemische ankers online of in een van onze . De spanningsvrije verankering in ongescheurd beton. Voorzien van Duitse DIBt- goedkeuring. Kleine rand- en hart-op-hartafstanden mogelijk. Klassieke 2-componenten injectiemortel met polyesterhars voor alle soorten bevestiging met goede chemische duurzaamheid. Fischer anker chemisch RM 10B stuks.


Sormat Chemisch anker kem m(Prijs per 1stuk).

Zettex Chemisch Anker is een twee componenten chemisch anker. Zorgt voor een uitstekende verankering van draadeinden, bouten . TECAnchorChemisch Anker 2ml ANCHORis een professioneel chemisch anker voor een doeltreffende bevestiging en montage in alle bouwmaterialen, . Zwaluw Fix-O-Chem kan worden gebruikt als een chemisch anker voor walsdraden en schroeven in massieve en holle ondergronden als beton, celbeton, . Fix-O-chem is een twee-componenten chemisch anker op styreenvrije polyesterharsen voor een snelle verankering met een hoge hardheid. U wilt een chemisch anker kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. Het bevestigingssysteem BF 2UP dient voor het chemisch verankeren van ankerstangen uit galvanisch verzinkt of roestvrij staal, schroefdraadhulzen, . Wij hebben het grootste aanbod chemische ankers.


Zwaluw-Fix-O-Chim, ook wel chemische plug of chemisch anker genoem is een professioneel snel hardend tweecomponenten bevestigingsmateriaal op . Ankrochim is het beste chemische anker van de nieuwe generatie op basis van vinylester, verpakt in patronen. Hilti stelt een uitgebreid gamma aan chemische injectiemortels voor dat aan alle. Een chemisch anker zorgt voor een sterke verbinding tussen het geboorde gat in beton, steen, gipsblokken of andere constructie materialen en een stalen . OT1is een nieuwe generatie styreenvrij chemisch anker , snel, sterk en geurloos.


Een spanningsvrije bevestiging in beton. Hoge belasting bij geringe rand- en . Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag . Universeel 2-komponenten chemisch anker op basis van een styreenvrij vinylester voor het bevestigen en monteren van haken, draadstangen, palen… € 140. PontMeyer heeft voor het verankeren van diverse doeleinden meerdere soorten chemische ankers in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts