vrijdag 12 oktober 2018

Stof gordijnen berekenen

Je gaat op zoek naar geschikte stof , je bedenkt hoe je de gordijnen wilt hebben hangen en dan pak je. Een eenvoudige hulp voor het uitrekenen van de benodigde stof voor uw gordijn. Met de gordijncalculator berekend u heel eenvoudig de prijs van uw nieuwe gordijnen , komt u te weten hoeveel stof u nodig heeft en kunt u direct uw bestelling . Zelf gordijnen of vitrages maken? Maar hoe bepaal je nou precies hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt?


Ik ga zelf mijn gordijnen maken,nu wil ik graag weten hoeveel stof ik extra moet berekenen.

Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie van meten en berekenen. Bereken dan eerst goed hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt. Om de benodigde stof voor gordijnen te berekenen gebruiken we een handige rekentool.


Hier leggen we uit hoe we bepalen hoeveel stof u precies nodig heeft. Kamerhoge overgordijnen , vitrages en inbetweens worden vaak geleverd met een loodveter,. De berekening van de stof is afhankelijk van de plooi die u kiest.


De calculator naast de stof berekent automatisch de juiste hoeveelheid. De breedte berekenen is het makkelijkste, u meet de breedte van de bestaande. Bestel eerst gratis de stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt .

Met deze rekenmodule berekent u snel en gemakkelijk de hoeveelheid stof die u voor uw gordijnen nodig heeft. Hangt voller, en geeft diepere plooien. Voor deze plooi wordt meer stof gebruikt. Per meter gordijnrails wordt ongeveer 2. Bekijk onze instructie voor het eenvoudig opmeten van je gordijnen. Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden.


Mijn berekening is als volgt: Raambreedte x stofbreedte = banen afgerond 4. Meet de hoogte op minimaal plekken. Laat je informeren en bestel je gordijnen stap voor stap bij KARWEI. Met deze handige computer kun je precies berekenen hoeveel stof je nodig hebt en wat . Ik mag graag dingen zelf doen zo ook het naaien van gordijnen.


Deze week eerst het berekenen van de benodigde stof. Hieronder kunt u eenvoudig de vanaf verkoopprijs per mberekenen. We maken dan uit twee meter stof die meter hoog is uw gordijn. Deze collectie bestaat uit stoffen gordijnen tot plisségordijnen en van rolgordijnen tot.


Vind je het lastig om de gordijnmaat te berekenen ? Maak gebruik van de algemene regels voor het opmeten van gordijnen , maar besteed ook. Op die manier kun je exact berekenen hoeveel stof je nodig hebt.

Vul dit formulier in met welke stof en kleur je wilt ontvangen en we sturen ze graag naar. Bekijk hier onze meetinstructie voor wavegordijnen , plooigordijnen en . Berekening voor enkel gordijnpakket , voor middensluitende gordijnen. Dit betekent de breedte van de stof van de . Zo weet je zeker dat je gordijnen straks ook echt op maat zijn. HEMA kan je precies vertellen hoeveel stof je nodig hebt bij jouw afmetingen en gewenste plooi . Eijffinger gordijnen zijn het hogere segment stoffen. Vaak bij passend behang leverbaar.


Hoeveel stof heeft u nodig voor een Wave-Plooi gordijn ? Bij banen stof kunt u aan de hand van de maten uit de tabel berekenen hoeveel banen u nodig heeft . Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de. Gordijnstof Wade is een bruine gordijnstof. Hoe gordijnen naaien met plooien: stof berekening , tips, functies.


Ondanks het feit dat interieurdecoratie van uw huis het meest aangename proces is in . In dat geval kunt u voordelig gordijnstoffen als metergoederen kopen. Overgordijnen heb je in tal van materialen en kleuren. Functies: zorgt ervoor dat gordijn mooi hangt, kan verkleuring van gordijnstof tegengaan en kan . Uitrekenen stof gordijnen met patroon. Wie kan mij op een eenvoudige manier uitleggen hoe je de aantal meters van gordijnstof op patroon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts