dinsdag 19 maart 2019

Moer maten

Het kan nog wel eens lastig zijn om te bepalen welke sleutelmaat u nodig heeft voor bouten en moeren. De maten van de moeren zijn in millimeters of in inches. Een moer zorgt ervoor dat een bout goed vastgedraaid kan worden.


Deze zijn er in vele verschillende vormen en maten. Uiteraard vindt u bij Moerenbout.

Met een bout zet je verschillende materialen snel aan elkaar en meteen muurvast. GAMMA heeft diverse bouten van verschillende materialen in allerlei maten. Je zult zien dat als je gaat meten dat de maat die je meet altijd wat kleiner is dan de maat die de schroef of bout officieel heeft.


Moeren om schroeven te bevestigen zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. Online vind je alle soorten en maten. Sleutelwijdte b) Verwijzing naar de internationale norm, d. ISO 6c) Nominale maat s, in millimeter d) Tolerantieklasse of 2. Elektrolytisch verzinkt, kwaliteit 8.

Moeren en bouten zijn meestal zeskantig, en de verschillende maten sleutels zijn gemaakt om precies om de moer of de kop van de bout te . Bij de maatvoering van een bout of moer geeft men dit aan door voor de maat de letter M te plaatsen. Als maat van een bout geeft men aan: - de diameter (in mm). DIN9voor sleutelwijdte en moer hoogte (h).


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Een moer is een doorgaans zeskantige ring van metaal of kunststof met. Schroeven, bouten en moeren koop je bij Mapeco.


Meerdere maten beschikbaar Vanaf € incl. Testlading voor de HRD moeren a – testlading gebaseerd op sterkte onder spanning van 1. Groot assortiment bouten en moeren BSW (British Standard Whitworth) in handige grote metalen doos. Metrische moeren bij Mechashop. Bevat de volgende maten bouten: engelse bouten 5. Met het brede assortiment van honderden onderdelen is de kans groot dat de exacte schroef, moer of bout die je zoekt er tussen zit.


Bestaande uit één bout en één moer. De moer wordt altijd in Mgelever dit is een universele maat. De bevestigingsbout is afhankelijk van de naaflengte van . Bekijk ons mooi assortiment moeren waaronder de ARVS moer.

Bout en moer Assortiment set 3delig in opberg box bouten en moeren. Handige schroeven moeren ringen set met veel voorkomende maten. Ook als je merkt dat je net een andere maat moer of ring zoekt dan je voor handen hebt, ben je hier op de juiste plaats. Trudesign moeren worden vervaardigd uit een glasvezelverstrekt nyloncomposietmateriaal. Het composiet materiaal bevat uiterst sterke, fijne . Onze M20xbout en moer is de meest bekende en meest gebruikte bout soort (zeskantbout).


U vindt moeren in vele soorten en maten bij Techwinkel. Zowel de gewone zeskantmoeren en borgmoeren, maar ook moeren. GPC Zeskant Zelfborgende Moer Nylon DIN 9AM8.


Stockshroef met montageplaat en montage schroeven. Te gebruiken bij golfplaten dak. Lengte 200mm, MClickFit art. Deze zeskantmoer is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. U kunt het formaat van de gewenste maat van de moer zelf selecteren.


Er zijn echter ook sleutels die voor vierkante bouten en moeren zijn. Het is echter ook mogelijk dat men de maat van de sleutel aangeeft in . Deze ring zorgt ervoor dat, wanneer er een bout in de moer wordt gedraai. De moeren zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteitsklassen, soorten en maten.


Als het een heel kritische verbinding betreft zijn schroeven, moeren en. Bout- en moer assortiment, bestaat uit 3bouten en moeren. Samen gesteld met de meest voorkomende afmetingen en soorten schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts