maandag 26 januari 2015

Black en decker steelstofzuiger

Dankzij het Air-Cyclone Systeem, de hoge. Hierdoor zijn ze zeer handzaam en gebruik je ze door het hele huis. Hier lees je alles over de verschillende modellen, laat je inspireren!


De Smart Charge-Technologie laadt de batterij in minder dan uur op. De stofzuiger maakt gebruik van de Smart-technologie en heeft een vloer-, . De zelfdraaiende vloerborstel maakt het opzuigen van . Geschikt voor alle oppervlaktes in uw woning, met verschillende accessoires. Deze steelstofzuiger heeft een krachtige 32. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Het Air-Cyclone systeem scheidt vuil van opgezogen lucht en voorkomt verstopping van de filter waardoor er geen verlies van zuigkracht is. Black Decker SVA 5B-QW. Onze 2INSmarttech steelstofzuigers bieden een intuitieve gebruikservaring, die het schoonmaken leuker en eenvoudiger maakt.


Aanbieding geldig tot 31/12/20bij aankoop van van de volgende toestellen:. Steelstofzuiger - inclusief kruimeldief - 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts