donderdag 14 december 2017

Etesia zitmaaier

De ETESIA-zitmaaiers: ongelooflijk om te zien! Het gamma zitmaaiers en trekker- maaiers zorgt voor een ergonomische en veilige werkhouding met een comfort . Bestel online bij De Boer Drachten! De hydro 1reeks: De hydro 12 de eerste professionele zitmaaier met . Bij deze verkopen wij onze etesia 124d in topstaat wegens te weinig gebruiken van de zitmaaier. Deze is in heel goede en werkende staat Dit i… € 5. Vijfentwintig jaar geleden deed ETESIA zijn intrede in de wereld van de groene ruimtes. Unieke zitmaaier van uitzonderlijke kwaliteit.


Bijzonder compact, stil, stabiel en wendbaar. Wij leveren, onderhouden en repareren zitmaaiers van de volgende merken: ETESIA. Omdat ze gemaakt zijn voor professionele gebruikers kunt u uit een ETESIA zitmaaier als vanuit een luie stoel comfortabel een ongekend rendement halen.


Ze zijn is thuis op elk terrein, maait op elke wijze en klaart elke klus. De AVbeschikt over een voorrem voor nog meer veiligheid op hellingen. Dit item wordt online geveild door Legal Brokers Auctioneers.


Kawasaki Motor Maaibreedte: cm. Denk hierbij aan loop- en zitmaaiers. MZ124DMes Etesia, L=51 as=2 rechts draaiend. Met hun onboard telematica en de app ETESIA e-CONNECT worden de ETESIA- maaiers.


De eerste hiermee uitgeruste machines zijn de zitmaaiers hydro 80 . Bent u op zoek naar een degelijke en compacte zitmaaier? Dan moet u deze ETESIA Bahia gezien hebben! Met de motor, HONDA GXV39 onder de zetel kiest . Voortgang systeevierwiel aangedreven. Aandrijving voetbediend en handbediend hydro - . Deze zitmaaier is vanaf nu leverbaar in Nederland en België. TUINMACHINES - GRASMAAIERS - ETESIA ZITMAAIERS.


De megamulcher 44m maaibreedte. Zitmaaier etesia Batavia hydro achtervanger. Etesia Bahia zitmaaier met gereviseerde motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts