woensdag 13 mei 2015

Heggenschaar 60 cm

STIHL antivibratiesysteem, STIHL ElastoStart, longlife- luchtfiltersysteem, . Krachtige, elektrische heggenschaar met trillingsarme 600-wattmotor voor dikkere takken. Krachtig bij het knippen, ergonomisch design, eenvoudige bediening. Elektrische heggenschaar informatie: Model: GHS 6L Met de 7Watt sterke Güde GHS 690L.


Robuuste, elektrische heggenschaar met zeer krachtige 650-Wattmotor voor heggen met dikke takken. Ontdek ons ruim assortiment heggenscharen van merken zoals Powerplus, Bosch, Gardena,….

Beschikt over effectieve trillingsdemping om de rug en armen te ontzien. Deze heggenschaar is uitgerust met een cc motor en heeft dus heel wat kracht . ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 710W MES 60CM. De STIHL HSR benzine heggenschaar is een erg geschikte heggenschaar voor hoveniersbedrijven.


En wilt u graag met korting inkopen? Electrische Heggeschaar Black en Decker. Like onze facebook pagina like-facebook . De ECHO heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en.

Heggenschaar Topsun 25Cc Enkel Blad 60Cm. V Li-Ion - Ah - kg - Mes 6cm. Ben nu op het punt gekomen dat ik voor een benzine heggenschaar denk te. Accu heggenscharen vind je bij Coolblue. Stiga SHP benzineheggenschaar.


Snelle levering met nachtdistributie. Aantal sneden bij nullasttoerentallen. Zeer licht instapmodel bij de heggenscharen voor het heg onderhoud in de tuin. Basismodel voor het onderhoud van bosjes en privétuinen.


OLEO MAC professionele heggenschaar met benzinemotor. Vermogen: kW Cilinderinhoud: 21. Extreem krachtige en stevige professionele accu heggenschaar met een lage messnelheid voor een hoog snoeivermogen. Constant aantal slagen, ook bij een. Nu bestellen is morgen in huis!


Verkoop en verhuur van alle bouwmachines en bouwmaterialen. Ook onderhoud en onderdelen van landbouwmachines, tuinmachines. Robuuste elektrische heggenschaar met zeer krachtige 650-wattmotor voor heggen met dikke takken. Bijzondere lichte heggenschaar met een nieuwe bediening met één hendel voor een gemakkelijke starprocedure .

Deze elektrische heggenschaar heeft een krachtige 7Watt motor! De Wolf HSE heggenschaar heeft een 5watt motor die voor een krachtige prestatie zorgt. Stihl heggenschaar HSC-E blad 60cm ​. De heggenschaar is voorzien van een mes-protector zodat u . De dual action zaagbladlengte van de heggenschaar is cm. De messen zijn lasergesneden, diamantgeslepen, gemaakt van staal en hebben een dubbele . Professionele benzine heggenschaar met STIHL 2-MIX-motor in terugsnoeiuitvoering.


Geschikt voor horizontaal en verticaal . Het assortiment van Praxis bevat elektrische heggenscharen voor elke klus. WOLF-Garten elektrische heggenschaar 5WHS60E 500W. Lichte, geluidsarme en comfortabele tweetaktheggenschaar met 60cm mesbalk voor het professioneel onderhoud van heggen en . Hendrik Jan heggenschaar met golfsnede cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts