donderdag 7 mei 2015

Kinzo bovenfrees 25c44

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Nu te koop bij used products den helder: kinzo 25c- conditie: in prima staat - kleur: grijs - vermogen: 6w - model: bovenfrees - type: 25c. Nu zit ik al een tijdje te kijken naar een fatsoenlijke niet te dure. Spanbus van - mm Artikelnummer: 10718 Spanbus van naar millimeter.


Hiermee kunt u uw mm frezen gebruiken in combinatie met . Kinzo - bovenfrees model: 25C44. De ideale tool om bijvoorbeeld sponningen te maken of op maat kwaliteitskasten werk te realiseren. Bijgaand een kinzo bovenfrees met de volgende merk en specificaties: merk: kinzo type: 25cdoe een goed bod en de kinzo bovenfrees is van u. Er zijn geen advertenties die exact voldoen aan uw zoekopdracht in de rubriek Motoren, buitenboordmotoren en binnenmotoren.


Alles compleet,,spantang,parallegeleider, sjabloomgeleider,650w,freesdiepte 52mm en als extra freesjes en handleidi. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis Kies je . Sony LCD televisie type:KDL 40W42excl afstandsbeding en voedingskabels. Zoek naar kinzo onderdelen koolborstels op Kelkoo. Vergelijk alle kinzo onderdelen koolborstels aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra . De GB/5/S*-basisplaat is vereist voor de volgende freesmachines: Black Decker BD6 DN67. Vermeld bij bestelling het merk . Tweedehands aanbod voor bovenfrees.


Bovenfrees 1200W boven frees incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts