vrijdag 5 juni 2015

Isolatiepluggen

Toenemende isolatiediktes vragen om aangepaste oplossingen. Een nieuwe generatie spouwankers, die meteen gecombineerd kunnen worden met een . Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van isolatiepluggen (eventueel met anker of pin) en isolatieschroeven aan uiterst . SDownload : Overzichtstabel Isolatieschroeven en isolatiepluggen. Verankeringsdiepte: - mm.


Isolatiepluggen en isolatieschroeven : bevestigers voor isolatie. Deze isolatiepluggen kan je met behulp van de bijgeleverde spreidnagels gebruiken voor het bevestigen van verschillende soorten platen op een betonnen of . Wij leveren bovenstaande producten uitsluitend via de professionele bouwmaterialenhandel, de hout- en plaatmaterialenhandel, . Een inslagpijpje voor het correct monteren van dualfix slagspouwankers in de isolatiepluggen. De slagpijp zorgt ervoor dat de slagankers op de… € 131.


Bestel gereedschap online bij Toolnation. Kunststof isolatieplug met kunststofnagel pakt niet. De LFN isolatieplug is uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met CLFN slagspouwankers. Omschrijving: Indraaihulpstuk t. UNI-boorspouwanker Ømm Afmeting: 1mm Verpakking: stuk.


Vind isolatie pluggen op Marktplaats. De extra lange uitzetzone van de isolatieplug met extra ribben zorgt voor een goede hechting zonder anker. ISOLATIEPLUG FIDBLISTER 10ST FISCHER. Tevens geschikt voor spouwankers 4mm.


Lasaulec, de échte technische groothandel. A complete range of ETA-approved anchors of own production: nylon plugs, heavy duty anchors and chemical anchors. Fabory levert de volledige productlijn van Isolatie pluggen in alle soorten maten, vormen en materialen.


Fabory: de belangrijkste leverancier van . De Bouwpunt isolatieplug is een combinatie van een isolatieplug met het Bouwpunt isolatie-anker of de Bouwpunt isolatienagel. Plugs voor het direct bevestigen in harde isolatieplaten en ETICS platen. Weer-bestendig en robuust intern schroefdraad nylon pluggen. Met de fischer Pleister isolatieplug is een snelle en voordelige bevestiging van verlijmde isolatieplaten mogelijk. De huls en het bevestigingselement zijn al . Vervolgens wordt de isolatieplug geplaatst en voorzichtig in de muur geklopt met een lichte hamer.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. IJzerwaar biedt professioneel bevestigingsmateriaal, zoals schroeven, bouten, ringen en moeren tegen zeer lage prijzen aan aan bedrijven en particulieren. Twin-Tyred las isolatie pluggen. Slagmontage voor snelle en eenvoudige montage. Voor het bevestigen van lichte isolatie in beton, baksteen of natuursteen.


Universele isolatieplug met kunststof nagel voor bevestiging van alle types isolatie. Voor meer informatie zie Sectie documenten. Standaard isolatiepluggen voor het bevestigen van alle soorten isolatie. Metalen isolatieplug 2mm voor het monteren van onder andere houtwolplaten tegen beton.


Koop nu voordelig online in onze webshop via bouwcheap. Bij De Bouwkampioen kan je isolatiepluggen online bestellen! Deze isolatiepluggen FID van Fischer zijn ideaal voor het bevestigen van lichte aanbouwdelen in gepleisterde en ongepleisterde isolatieplaten.


Prijs: Werkelijke prijs: In winkelwagen. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Voor de bevestiging van regenpijpen enz.


Combinatie van een isolatieplug met een slaganker voor toepass- ingen op snelbouwstenen. Bevestiging zonder thermische zwakke punten in de geïsoleerde gevel. Om een correcte plaatsing en voldo- ende hechting te garanderen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts