donderdag 4 juni 2015

Roloc schuurschijven

HBM Profi Variabele Pneumatische mm. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Uitermate geschikt voor het bewerken van aluminium en RVS. Beperkte warmte inbreng, beperkt verkleuring en vervorming. Metaaltechniek heeft het grootste assortiment schuurschijven van Nederland.


Bekijk onze site voor de mogelijkheden. Quick Change schijven zijn kleine schuurschijven of scotch brite schijven voorzien van een snelwissel systeem. Welkom bij RUbenco voor machines en gereedschappen.


Voeg toe aan productvergelijking . Opnamen van de schijven ROLOC opname. Diameter van de schijven of mm. Schuurschijven mm met roloc opname. Deze schijven kunnen worden ingezet om gemakkelijk verf, roest en oneffenheden op de . De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden.


Van goedkope en degelijke schuurschijven , tot aan professionele schuurnet schuurschijven. Zeer scherp geprijsd en 1Stuks. Deze worden meestal gebruikt om verf, roest en.


Grote voorraad en scherpe prijzen. Een revolutionaire technologie in schuurschijven. Deze zijn voorzien van 3M Grinding Aid. Leverbaar in verschillende korrel grofheden.


Niet geschikt of toegestaan voor aluminium, RVS, zink, koude- en. Fiberschijven zijn speciaal ontwikkeld voor het . Fiber schuurschijf voorzien van een aluminium zirkonium schuurkorrel, resulterend in. Uw partner voor handel en industrie. Snelwissel systeem (TR) voor o. Toepassingsgebied: Ideaal voor het verwijderen van roest of lak en het afslijpen van scherpe randen.


Ten behoeve van 3m ROLOC schuurschijven. Schijf 72mm met Minwendige draad. Steunschijf tbv Roloc schuurschijven. Een grote keuze in Roloc compactschijven.


Kwaliteitsgereedschap: Snel en betaalbaar — bestel nu. Stabiele vezelondergron ideaal voor randbewerking. Zeer grote afnamecapaciteit en lange standtijd door . Geschatte verzendtijd 1-dagen. Het plaatsen van de schuurschijf wordt vereenvoudigd door middel van het Roloc bevestigingssysteem. Wordt geleverd in vier kleurgecodeerde groftes voor.


Verwachte levertijd is werkdagen Verwachte . Bestel online en word ook vaste klant. Technische gegevens van de Rubenco Cleanschijven mm wordt geleverd per stuks. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Grotere afbeelding (opent in nieuw venster) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts