vrijdag 7 augustus 2015

Gereedschapswagen met werkblad

Technische gegevens van de HBM 2Cm. Totale afmetingen helemaal compleet . Nu te verkrijgen bij Outlet de Haar een verrijdbaar werkbankblok. Deze wagen is licht beschadigd.


Robuuste werkbank met een bamboe werkblad met industriële werkplaatswagen.

Gereedschapswagen met werkblad. Een gereedschapswagen is hiervoor ideaal. Check ook wat voor soort werkblad je graag wil. Grote gereedschapswagen met lades en een kast. De gereedschapswagen heeft een houten werkblad en is eenvoudig te verplaatsen.


Combinatie voordeel met deze set: Degelijke werkbank met 4. Dit werkblad is voorzien van een anti-slip rubberen mat.

Onder dit werkblad bevind zich een grote opberguimte . In de webshop staan ook diverse gereedschapswagens met werkblad. Met één sleutel vergrendelbare vakken. Mobiele (wielen zijn voorzien van remmen) gereedschapswagen met werkblad en bankschroef. Kar is voorzien van afsluitbare laden en deur met drie planken.


Een grote gereedschapswagen die je makkelijk verplaatst, dat is de Waterloo gereedschapswagen zwart laden en werkblad. Bekijk ons gehele assortiment op de website! Lades zijn voorzien van kunststof matten en kunnen worden afgesloten.


Staaldikte: 2mm voor het frame en mm voor de lades. Keurige pasvorm gekogellagerde schuifladen ABS werkblad - Keurige pasvorm. Gemakkelijk te plaatsen in de uitsparing van het werkblad van de JET. Slot voor gereedschapswagen met werkblad - AY-LOCK-WRKSHPTR-( WORKTOP-RUBBER). Van de Heritage gereedschapswagens tot en met een complete Build a Bay.


JET gereedschapswagen laden - rood type JET. Op deze manier maak je een mooi vlak werkblad bovenop deze .

Met werkblad en kogelgelagerde laden 1 uittrekbaar, centraal afsluitbaar d. Met vaste en zwenk wielen is deze . KREATOR METALEN GEREEDSCHAPSWAGEN MET SLOT, LADES, WERKBLAD , 66X87XCM. Breedte 9mm, met SOFT CLOSE laden, werkblad van RVS, met aanrijdbeveiliging. Kan niet omvallen door uittrekbare … lades met elk kg draagvermogen.


Automatisch heffen tot kg bijlading Automatisch vergrendeld biedt hij een stabiel werkblad met. Geplaatst maanden geleden door RUbenco (9x bekeken) . Het hard houten werkblad is bestand tegen hoge belasting en de bouten voor een . Bijna elke Lista ladenkast is, ook naderhan te voorzien van een wielonderstel. Hierdoor ontstaat een verrijdbare ladenkast of gereedschapwagen.


Onderbouw: - stevige plaatstalen constructie - zijwanden . Solide plaatstalen constructe,bestand tegen torsie en zwaar belastbaar. HAZET gereedschapswagen , Assistent model 1ST (zoekresultaten). De Mammoet gereedschapswagen is een échte blikvanger in de garage. Werkblad bedekt met een afneembare ABS plaat van 2mm.


Extra brede gereedschapswagen van Beta met laden. Het is mogelijk om een werkbank met deze gereedschapswagen te combineren die u eenvoudig onder het werkblad plaatst. Wij leveren meer dan 1soorten!


Wij zijn specialist in gereedschapswagens. Kijk voor algemene informatie op de Motiv Tools .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts