vrijdag 7 augustus 2015

Zeskanttapbout

IJzerwaar biedt professioneel bevestigingsmateriaal, zoals schroeven, bouten, ringen en moeren tegen zeer lage prijzen aan aan bedrijven en particulieren. Zeskanttapbout (volledig draad). Een zeskanttapbout is, in tegenstelling tot een zeskantbout, volledig voorzien van schroefdraad. De zeskanttapbouten zijn er in diverse maten en worden direct . Montagetechniek Patrick Saes is de specialist op het gebied van bouten, moeren en ringen!


Bestel al uw RVS bevestigingsmaterialen in de webshop. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! DIN 9M 12xZn - 1stuks.


Een tapbout is een bout met zeskante kop, waarvan de metrische draad tot onder de . RVSonline de Roest Vast Staal winkel op internet. Zie hier een overzicht van actuele prijzen met verzending. Rvs, kwaliteit AISI 3(A2) met zeskante kop en volle draa zonder moer.


Din 9M 27x1ZnInhoud stuks. Op voorraad bij onze leverancier, levertijd 2-5 . Are you looking for other sizes, colors, materials? Deze bouten worden daarom ook veel gebruikt in de machinebouw. Met zeskante kop en volle draa zonder moer. Bouten, moeren, draadeinden etc.


Voor de plankbevestiging van het CF3-LP systeem. DIN, 56 Vierkantmoeren laag, Productklasse B, -,. DIN93 Elektrolytisch verzinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts