woensdag 7 oktober 2015

Pneumatische ratelsleutel

Luchtratel pneumatische ratel lucht perslucht nieuw en gebruikt te koop op Werktuigen. En deze professionele perslucht ratelsleutel kunt u snel en eenvoudig . In onze webwinkel gereedschapland. De luchtratelsleutels zijn verkrijgbaar in . Snelle levering en minimaal jaar garantie. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies.


Deze pneumatische ratelsleutelset van Powerplus Air is een gereedschap dat gemaakt is voor het verwijderen en plaatsen van bougies en andere . Hieronder vindt u de professionele pneumatische ratels van Steiner, uiterst geschikt voor. Met diverse hulpstukken, gebruiksaanwijzing, . Deze ratelsleutel maakt moeiteloos werken mogelijk en helpt je om efficiënt met je werklast om te gaan. Pneumatische Ratelsleutel set delig, . De pneumatische sleutel heeft een stevige aluminium . De ratelkop is tegen vuil beschermd. Makkelijk online bestellen of bezoek onze winkel in Hengelo OV.


Handvat met rubberen beschermd. Verlanglijst Product vergelijk. Zeer krachtige pneumatische ratelsleutel te koop van Duitse makelij. Gaat weg wegens stopzetting Harleybouw.


Wordt geleverd als complete set inclusief doppen en . Snap-on Tools heeft de voordelen van een slagmoersleutel samengevoegd met die van een luchtratel. Bijzonderheden, - Ergonomische rubberen handvat overlay geïnjecteerd met composiet - Met ring om van . De TETRA R-is een professionele pneumatische ratelsleutel van hoge kwalteit. Rodac staat bekend om haar innovatieve producten.


KS Tools CLASSIC Ratelsleutel en doppen set 96-delig 17. Bij uitstek geschikt voor (de)montage werkzaamheden in de . Voor aandraaien met de hand met aandraaimomenten➔ boven DIN. Volledig gesloten kop voorkomt binnendringen van . De uitlaat aan de voorkant van deze Nm genererende ratelsleutel blaast vuil weg uit . Deze is in bijna nooit gebruikt dus nog in nieuwstaat.


Nederlands - Engels op Glosbe, online. Ontdek ons ruime aanbod van Slagmoersleutels. De RODAC pneumatische ratelsleutel heeft een maximale koppel van 140Nm en een toerental van . Behuizing is deels vervaardigd van kunststof. Hierdoor worden de door de machine geproduceerde koude en vibraties voor de gebruiker tot een minimum .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts