donderdag 4 februari 2016

Nylon hamer

Op zoek naar een handige en lichte nylon hamer ? Gedore NA nylon doppen voor bankhamers. Nylon Hamers koop je eenvoudig online bij bol. Prijs: € 4(3excl. BTW). Terugslagvrije nylon hamer met .

Technische gegevens van de HBM mm. De doppen kunnen vast of opschroefbaar zijn en zijn meestal gemaakt van nylon. Voor professioneel gebruik dankzij meer dan jaar ervaring in kuns. Productomschrijvingmet hickorysteel splintervrije, breuk- en slijtvaste polyamide- k. GEDORE terugslagvrije nylon hamer 248ST. Met uiterst stevige en robuuste stalen steel.


Bekijk uitvoeringen Vanaf € 2excl.

FACOM terugslagvrije nylon hamer. Speciale, gemakkelijk te vervangen. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Beschrijving: Thorace kunststof hamers bestaan uit een gecoate kop, aluminium steel en een schokabsorberend rubberen handvat.


Vind nylon hamer op Marktplaats. Slagvaste hamer met stalen gegalvaniseerde steel met veiligheidsgrip. Dankzij de nylon klos geen last van een terugslag. Rockpanel nylon hamer 40mm terugslagvrij 750gr.


Dit artikel leveren wij op aanvraag. Supercraft- hamer , terugslagvrij. Nylon hamer te gebruiken bij het bewerken van uw edelmetaal. Peddinghaus hamer met witte nylon doppen in de maat 40mm. Uitermate geschikt voor als u het werkstuk niet wilt beschadigen.


Gereedschap van de beste kwaliteit uit Zwitserland. Splintervrije, breuk- en slijtvaste . Grote voorraad en snelle levering.

Bestel nu voordelig op CreaDream. Model met vervangbare kunststof doppen. Kop gedeeltelijk gevuld met metalen kogeltjes om de terugstoot te absorberen. Ronde, stalen steel met geperforeerd rubber handvat. Hamer met nylon kop en rubber kop.


Als je cookies accepteert, kan je bouwmaat. Voorzien van twee vaste nylon doppen en hickory . Reserveer jouw hamer direct online. Deze houder van Sencys is speciaal ontwikkeld om allerlei soorten hamers in te plaatsen voor het veilige en gemakkelijke transport. Bijna onbreekbare glasvezelsteel met goed in hand liggende kunststofgreep en kopborging.


HAMER COMPO-CAST 900GR STANLEY. De grootste officiële Berner Dealer. Tengtools hamer met nylon kop en rubber kop. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij.


Straathamer met nylon dop en glasfiber steel kopen? Force uitdeukhamer met een rubber en Nylon dop, 7gram. Met slagvaste, verwisselbare nylon slagdoppen.


Een nylon hamer is een hamer met een `dubbele kop` die aan beide zijden is voorzien van een (meestal schroefbare en dus verwisselbare) dop van hoogw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts