dinsdag 9 januari 2018

Keilbout m10

Moet u zware voorwerpen bevestigen? Dan gebruik u de verzinkte GAMMA- keilbout Mmet maten 100x60mm, verpakt per stuks. Keilbout Mverzinkt 1x mm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Expandet keilbout x 1mm stuks. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!

Een keilbout is uitermate geschikt voor een bevestiging met een hoge belasting. Ik moet wat keilbouten monteren van het formaat M10. Hiervoor is een 16mm boor nodig en deze heb ik ook gebruikt.


Er is een enorm variërend aanbod aan bevestigingen zoals pluggen en keilbouten. Het is dan ook niet altijd eenvoudig om een keuze te . Hoe (met) keilbouten te bevestigen Aan de hand van de toepassing is te bepalen. Met 2-delig huis, sluitring, zeskante moer en verzinkte conische bout.


RVS3(A4) keilbout , Mx mm.

Staal verzinkt voor boor mm. Nu te koop bij Klassegereedschap. De verzinkte keilbout wordt gebruikt voor het bevestigen van zware voorwerpen aan. Heavy-duty, geel gepassiveerd expansiebout met vierzijdig expansieshield voor stevig bevestigen.


Koppelcontrole voor het installeren van rekken, leuningen, . Gereedschapsaccessoires zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van elke constructie. Bestel nu bij de goedkoopste van Nederland op Janjp. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Vind keilbout mop Marktplaats. Brede spreiding van het anker maakt het ongevoelig voor . Bij de optrekstang zaten keilbouten M8. Mbouten rechtstreeks in een gat van mm gaat hem niet worden.


Deze keilbouten van Hub worden gebruikt om zware artikelen aan muren te bevestigen. Het uiteindelijke gewicht wat er aan een keilbout gehangen kan worden . Deel je ervaring en help andere klanten met je review. Hierbij gelden wel enige richtlijnen, deze wordt hiernaast in . Groot assortiment Bevestigingsmateriaal pictogrammen.

FM,ETA option (ongescheurd beton) goedkeuring, brandweerstandsklasse F12verzinkt. Traditionele keilbouten voor montage aan metselwerk en. Technische gegevensMateriaal:staalOppervlaktebehand.


Sencys keilbout OB1is geschikt om middelzware en zware lasten in vollewand zoals volle baksteen te monteren. Fixman Metselwerk keilbout M- x mm, pk. You need to login before you can order this item.


Inhoud consumentenverpakking, stuk. Naar zijden spreidende keilbout voorzien van verjonging waardoor het te. Ontdek ons ruime aanbod van Nylonpluggen. De keilbouten van SAM zijn geschikt voor beton. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.


In een verpakking zitten Mdraadeinden van mm. Groot spreidbereik maakt het anker geschikt voor kwalitatief mindere bouwstoffen , poreuze ondergronden en oudere bouwwerken of constructies. Artikel omschrijving, KEILBOUT 10X120XZN S. Verpakkingseenhei DOOS (STK Per DOOS). Draadstang in staalkwaliteit 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts