vrijdag 6 mei 2016

Dopsleutel t greep

Artikelspecificaties Beschrijving Schrijf een. De GAMMA dopsleutel van mm kan je gebruiken voor het los- of vastdraaien van moeren en bouten. De dopsleutel heeft een T-greep waarmee je de sleutel. Makkelijk online te bestellen, levertijd binnen werkdagen.


De GAMMA- dopsleutel van 6mm gebruikt u voor het los- of vastdraaien van moeren en bouten.

In verschillende maten leverbaar: mm - 1mm. Vakkundig advies, onafhankelijke merkdealer, tevens opleidingen in veiligheid! Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Dopsleutel T-greep voor meer kracht bij het schroeven. Misschien kunnen wij u helpen met de volgende gerelateerde producten.


Externe 6-kant om een moersleutel te plaatsen voor bijzonder . Uitvoering: met ronde kling van chroom-vanadium-staal, nicromatt.

Weralit II kunststof dwarsgreep. Sokschroevendraaier met T-greep. T-GREEP DOPSLEUTEL -SCHROEVENDRAAIER 11X230. Handige sleutel met T vormige handgreep met ergonomische handgreep Gereedschapland: gereedschap voor de professionele vakman en veeleisende . T-Greep dopsleutel met cardangewricht 13mm.


Veilig betalen met Ideal en Paypal. T-greep - dopsleutel voor uw Hand tools on Mecatechnic. T-dopsleutelset met universele greep - 99C. Chroom-molybdeen-vanadiumstaal met twee-componenten T-greep. De T-grip is bedoeld voor gebruik in situaties waar een hoog aanhaal- of losdraaimoment is vereist.


Door toepassing van harde materialen met een groot. Een veelgebruikte bougiesleutel met dop is er een die voorzien is van een T- greep en dubbel kniegewricht. De dop is vaak inwendig bekleed met rubber om de . Knipex dopsleutel t-greep 17mm.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de .

Speciaal gereedschapsstaal, in olie gehard en getemperd. Handgreep : Greep met dompelisolatie. You can also view the entire Bahco product range here.


T-greep dopsleutel van Force Tools, door de t-greep heeft u extra veel grip en kan er veel kracht worden gezet. GEDORE-vanadium staal 31CrV mat verchroomdklinglengte (l2)2Mi. Greep van meercomponenten-kunststof, ergonomisch gevormd. HEX-sleutelset T-greep 10-delig. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus!


Deze 9-delige gereedschapsset van Datona is een set die niet mag ontbreken in uw werkplaats. In de set zitten de meest voorkomende dopsleutel maten. Kling: ronde kling, mat- verchroomd. Bougie- dopsleutel mm, T-greep. Voor het eenvoudig zelf vervangen van bougies.


Kantelbare kop, ideaal voor de . Een grote keuze in T-greep , handgreep met kniegewricht. Kwaliteitsgereedschap: Snel en . Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts