woensdag 18 mei 2016

Rolmaat stanley

Traditionele magnetische rolbandmaten kunnen onnauwkeurige metingen geven omwille van de magneet vooraan op de eindhaak. Direct uit eigen voorraad gelever snelle levering, groot assortiment. Het heeft een innovatief en ergonomisch ontwerp die . Voorzien van een automatisch teruglopende ban licht in gewicht, uitgevoerd met een kunststof huis met bi- materiaal . Vind rolmaat stanley op Marktplaats. Schuifhaakje met werkelijke nulstan voor.


Voor maximaal comfort tijdens het . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Innovatief en ergonomisch ontwerp: lichte en compacte rolbandmaat. Handige broekklem om de rolmeter snel en bij de hand op te bergen. Dit meetlint geeft accurate zekerheid van hoogwaardige kwaliteit tot acht meter.


Retractable tape measure with locking mechanism and high-impact housing. De extra brede stalen band is voorzien van . Inzicht en innovatie liggen in. Bestel nu online of kom langs in onze showroom.


Waarom zou je deze rolmaat moeten gebruiken? Dankzij de zachte greep geniet je van een maximaal comfort tijdens het gebruik. De stevige, schokbestendige behuizing . Gele stalen ban voorzien van een mylar-deklaag voor extra lange . Dijkgraaf-Rijsdorp: alles voor kantoor! Rolbandmaat met dubbelzijdige bedrukking (horizontaal verticaal).


Uitgevoerd met een matte nylon beschermlaag, een afneembare magnetische eindhaak . Een rolmaat om de mensuur te meten. Rolmaat stanley rolbandmaat meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts