maandag 25 juli 2016

Kettingzaagvijl

Kettingzaagvijl voor het slijpen van de zaagketting. Deze ronde Oregon kettingzaagvijlen zijn per verpakt en zijn leverbaar in verschillende diameters: 4. Set met twee ronde kettingzaagvijlen en een platte kettingzaagvijl. Ronde kettingzaagvijl voorzien van . De gelijderplaat houd de vijl op de.


Platte kettingzaagvijl met ergonomisch hecht.

Iedere vijl zit in een individuele herbruikbare skinverpakking. De vijlen zitten per stuks in een beschermende skinverpakking die langs een perforatie kan . Bestel deze vandaag nog bij Mtools. De kettingzaagvijl met een lengte van 2mm maakt de ketting weer scherp en zo goed als nieuw.


Dankzij de ergonomische bimaterialen handgreep ligt de vijl. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Met deze kettingzaagvijl van Kreator houd je de messen van je kettingzaag vlijmscherp. De vijl heeft een scherp T12-stalen blad van 200mm, met een diameter .

Voor het scherpen van zaagkettingen. Per vijlen in een skin-verpakking. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Met de juiste maat kettingzaagvijl kun je jouw kettingzaag weer stukken scherper maken. Deze vijl van Kreator heeft een Tstalen blad met een.


Voor 17:uur besteld = dezelfde dag verzonden. Merk, Omschrijving, Type, Soort. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Vind kettingzaagvijl op Marktplaats. Technische gegevens:Diameter: 4. U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: Kettingslijper elektrisch 220W Powerplus.


I ledere vijl zit in een individuele herbruikbare skinverpakking. Skandia kettingzaagvijl , rond model, Wordt gebruikt om een werkstuk van metaal middels vijlen een andere vorm te geven of scherp te maken. PRODUCT CODE, Lemmet lengte (mm).


Login of maak een MyStanley account aan en registreer . Bekijk ons assortiment kettingzaag vijl (2artikelen). Hij heeft een scherp T12-stalen blad van 2mm, met een diameter van Ømm.

Stihl ronde vijl voor kettingzagen. Voor slijpsets en vijlhouders (zonder vijlgreep). Wat zeggen onze klanten over KETTINGZAAGVIJL 4X200M . Onder kettingzaagvijlen biedt Amacoo een groot aantal artikelen aan die toepasbaar zijn op onder andere de internationale merken, Bahco-Oberg, Vallorbe en . Bahco kettingzaagvijl 1- - 5. Gardy Parts kettingzaagvijl mm - pcs.


Groothandel in kettingzaag vijlen - IJzersterk in kettingzaagvijl - Vakkundig advies - Al jarenlang ervaring in kwaliteit en service! Wanneer moet je je kettingzaag onderhouden? En hoe gaat het onderhoud van een kettingzaag in zijn werk?


Je ziet en leest het in dit stappenplan van . Er bevinden zich vijlen op één kaart. Inderdaa als de kettingzaag . Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts