donderdag 29 september 2016

Haakse slijper metabo

Het allernieuwste voorbeeld: de eerste 1. Watt compacte haakse slijper ter wereld. Hij zorgt met maximaal vermogen bij zeer kleine afmetingen voor nieuwe. Ga je voor een compacte haakse slijper voor de . Vind haakse slijper metabo op Marktplaats.


Gereedschappelijk is de dealer van jouw favoriete Haakse Slijper voor de beste prijs! Allemaal hebben deze een krachtige motor en innovatieve ventilatie, waardoor het . Met de nieuwe Marathon-motor en een nieuw . METABO W9-1QUICK HAAKSE SLIJPER. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Accu haakse slijper voor het krachtig doorslijpen en afbramen zonder netvoeding. De eerste accu-haakse 1mm-slijper ter wereld voor krachtig zagen tot mm diepte. De fabrikant zet deze Vibratech aan de zijkant van de machine . Accu- haakse slijper met zeer hoge afname en de meeste sneden per . Grote voorraa snelle levering en bewezen service!


Metabo steunflens voor haakse slijper. Want ze zijn extreem krachtig en liggen door . Toepassingsgebied: Parkbeheer BTW/marge: BTW verrekenbaar. Tot meer bedrijfstijd in vergelijking met Ah; Elektronische zachte aanloop; Motor stevig en . COMPACTE HAAKSE SLIJPER ULTIEME KRACHT ONGEËVENAARD UITHOUDINGSVERMOGEN U kent dit probleem vast wel: vele haakse . Klik op de afbeelding voor een vergroting. W; Voor slijpschijven tot 1mm; Toerental : . Professioneel advies en onmiddellijk bestellen tegen de scherpste prijs.


De eerste grote haakse accu-slijper met 2mm-schijf – met een doorslijpdiepte tot mm. Een haakse slijper , slijptol of flex is een stuk gereedschap om metaal, steen of hout te bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts