dinsdag 27 september 2016

Kettingzaag stihl benzine

STIHL kettingzagen motorzagen hoogsnoeiers, hobby-zagen, professionele zagen. Jos Martens, voor professioneel advies en service over tuin- en . Lichte benzine kettingzagen , perfect voor gebruik in en rond het huis en de tuin. Ideale benzine kettingzaag voor het onderhoud van percelen.


Dezelfde moderne uitvoering als de MS 171. Dat STIHL uitgegroeid is tot het meest verkochte merk benzinekettingzagen , is geen toeval. De zaag is makkelijk in gebruik met zijn zeer lage . Sinds meer dan jaar geeft STIHL de toon aan in de ontwikkeling van de motorzagen. Wist je dat de keuze van benzine belangrijk is? STIHL MS 1benzine kettingzaag kettingzaag 30cm.


Koop of Verkoop stihl kettingzaag op Marktplaats. Een kettingzaag (ook motorzaag, motorkettingzaag of boomzaag genoemd) is een draagbare. Er zijn verschillende typen benzine - kettingzaag verkrijgbaar:. De 2-MX-technologie zorgt voor een laag verbruik en . MS 2C- MQ - Veelzijdige 2kW- benzine met M-Tronic (M) en . De tweetaktmotor met STIHL 2-MIX techniek bespaart tot brandstof en vermindert de gasuitstoot tot wel in vergelijking . Instapmodel benzine kettingzaag voor het zagen van haardhout met meer vermogen en zijdelingse kettingspanning voor het veilig en eenvoudig opspannen . De brandstofdosering wordt elektronisch geregeld en wordt automatisch aangepast in . Krachtige 5kW benzine kettingzaag met 2-MIX-motor en M-Tronic.


Goed: Dolmar, Echo, Jonsered (= Husqvarna), Makita (= made by Dolmar) Redelijk: McCulloch . Het grootste verschil tussen kettingzagen is de aandrijving. Standaard uitgerust met STIHL M-Tronic, wat resulteert in de . Hallo, We zijn van plan om een motorkettingzaag te kopen van stihl. Stihl benzine kettingzaag , incl. We gebruiken idd stihl olie in de benzine , een klein flesje in 5l benzine.


Sterke en compacte kW benzine kettingzaag. Uiterst geschikte benzine kettingzaag voor het werken in lichte en middelzware bosbestanden. Ideaal voor het zagen van haardhout in het bos.


Specificaties: -Zaagbladlengte 35cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts