dinsdag 4 oktober 2016

Lamellenstop

Zwarte Pijpstop van polyethyleen (Ld-PE) of PVC. Lamellenstop van polyethyleen (Ld-PE). Voor bescherming van buizen ron vierkant en rechthoekig en o. Voordelen, - Eenvoudig te installeren. Toepassingsgebie - Voor het afdoppen van kokerprofiel - Bescherming tegen scherpe . Materiaaldikte = wand dikte buis.


Vraag een offerte aan voor dit artikel Ga terug. De maat is 50xmm en de kleur is zwart. Meubeldoppen Rond PE insteek : U vindt hier een overzicht van de meest populaire afmetingen in Europese metrische maten en de Engelse inchmaten. Artikelnummer, Omschrijving, Eenheid type.


Tevens kan de kleur veranderen en kan het bros worden na blootstelling aan direct zonlicht. LAMELLENSTOP 50XZWART ARCUSIN. Bruijn: De specialist voor landbouwmechanisatie . Deze autoclaveerbare doppen zijn gemaakt van polypropyleen. De doppen/caps zijjn geschikt voor 18mm buizen in de kleur naturel. Metabo onderdeel lamellenstop zwart 1391059264.


Deel via Facebook Deel via Twitter Deel via+ . Snelste levering in gehele BeNeLux. Skiffy essentra laminea 38mm ral 90wit lamellenstop volle zakken van en los prijs voor gehele partij, kleiner aantal ook leverbaar. De grootste officiële Gazelle Onderdelen Dealer. Michelin, de band met lamellen.


Uit de collectie: 1jaar Nederlandse reclame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts