donderdag 6 oktober 2016

Festool stofafzuiger ctl midi

De CTL MIDI is het ideale gereedschap voor montage-, in bouw- of renovatiewerkzaamheden. Ruime voorraa snelle levering! De compacte montagezuiger met l reservoirvolume. Te koop nieuwe festool stofzuiger in doos ctl midi cleantec. Nieuwe stofzuiger - CTL Midi met nieuwe gladde zuigslang.


Winkelwaarde Midi: 4euro Verkoopprijs: . Met zijn geringe gewicht en compacte afmetingen is de CTL MIDI de ideale compagnon voor montage-, inbouw- of renovatiewerkzaamheden. Zeer licht en compact, voor eenvoudig transport Meer ordening dankzij slangdepot om slang en kabel veilig op te bergen. Bovendien is de CTL Mini zeer licht en compact, waardoor deze.


Schrijf de eerste review over dit product. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Aanbieding van € 42(Je voordeel: ). Adviesprijs: € 42( per 1) . Antistatische werking tegen statisch opladen tijdens het werk. Praktische slang- en netsnoerberging. Omschrijving Kenmerken Specificaties . FESTOOL MOBIELE STOFAFZUIGER CTL MIDI.


Festool stofzuiger accessories. Op zoek naar een krachtige mobiele stofzuiger ? SYSTAINERS eenvoudig koppelen met de stofzuiger. Bent u op zoek naar een bouwstofzuiger voor kleine reinigingswerkzaamheden of als afzuiging bij . Van buiten klein, van binnen groot. Voor houtstof heeft u een mobiele stofafzuiger van stofklasse M. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw.


De kleine montagezuiger met l reservoirvolume. Voor de pdf van deze nieuwsbrief en meer informatie over het product kunt u . IRONSIDE STOFZUIGER 440MP 3MOT. CTL ( waterstofzuiger ) Hij zal eventueel ook thuis gebruikt gaan worden, maar word ook meegenomen om te klussen. Voor mij groot genoeg en met voldoende . Sterke afzuigcapaciteit door krachtige . Netaansluitkabel, met rubber geïsoleerd meter. Stofzak voor stofzuiger CT midi.


Mobiele stofafzuiger , CLEANTEC, CTL MIDI. Vliesfilterzakken stuks voor festool stofzuiger ctl mini en ctl midi. De flexibele mobiele stofafzuiger met liter reservoirinhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts