maandag 15 mei 2017

Deurbeslag met codeslot

De codedeurkruk biedt een eenvoudige toegangscontrole-oplossing voor individuele binnendeuren door toepassing van een pincode-systeem in de deurkruk. Bij ons vindt u een cmpleet assortiment codesloten tegen aantrekkelijke prijzen. Zowel elektrisch, draadloos als mechanische codesloten. Met een codeslot is jouw binnendeur optimaal beveiligd zonder gebruik te hoeven maken van een sleutel.


Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld het magazijn . Elektronisch deurbeslag kan afhankelijk van het merk worden geopend met een gebruikerskaart, sleutelhanger-tag of code.

Hierna kan met een krukbeweging . Codesloten koop je eenvoudig online bij bol. Deur openen met een pincode ASSA ABLOY Code Handle is de slimme deurkruk met pincode. Mechanisch codeslot geschikt voor sloten met steekmaat 72mm.


De juiste code geeft de kruk vrij. De Code Handle is een slim elektromechanisch deurbeslag , dat zonder bekabeling, op nagenoeg elk bestaand slot wordt aangebracht. Cijfer codeslot mechanisch met vrij en bezet functie en veiligheidsrozet rond met kerntrek.


Veilige toegangscontrole voor individuele binnendeuren. De LIPS Codekruk maakt dat nu heel eenvoudig en comfortabel mogelijk.

Elektronisch codeslot met kruk - Elektronische codesloten - Raam- en deurbeslag - Producten - Dulimex Quality Hardware. Functioneel mechanisch codeslot , waarbij een codeslot wordt gecombineerd met het deurbeslag. Het slot is geschikt voor montage op een bestaand . Via onze stand-alone systemen zijn deze deuren optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten of codebeslag. Deze deurkruk geeft pas doorgang wanneer u de juiste code intoetst. Laat uw laptop of mobiel gewoon op uw bureau liggen.


TEC heeft veel verschillende soorten elektronisch deurbeslag. Kies uit een breed assortiment aan diverse kleuren en stijlen. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw deurbeslag direct online. Bent u op zoek naar een codeslot ? Binnen deze categorie vindt u al onze codesloten.


Optimaal voor de veiligheid van uw huis of (bedrijfs)pand. We waarborgen en staan achter al onze producten die hardware, raambeslag, garage sloten, stand-alone oplossingen, elektronische producten en . WANNEER U DE CODE WILT WIJZIGEN DAN KUNT U DAT HET BESTE DOEN VOOR MONTAGE. Bekijk ons assortiment Deurbeslag in onze Onlineshop. Bij Deurklinkenshop vindt u goedkope deurklinken, deurkrukken en ander deurbeslag zoals deurgrepen, paumelle en patrijspoorten tegen de scherpste prijzen . Brievenbusbeveiliger Buis ovaal. Liftmaster codeklavier - Draadloos.


Monteer het binnen- en buiten krukrozet met de schroeven.

Zorg dat beide kukken zonder weerstand en op veerkracht terugko- men in de oorspronkelijke . Haal de draad door het kabelgat en bevestig het codeslot op de montageplaat. Dit Borglocks codeslot met deurkruk heeft binnen en buiten de mogelijkheid de code in te toetsen. Totale controle heeft u hierdoor bij het verlaten en binnen . Hormann Afrol hulp boven, links.


Na het ingeven van de juiste code , programmeerbaar van tot cijfers, wordt de buitenste kruk gekoppeld gedurende seconden, binnenzijde altijd te openen . Goedkoop en breed assortiment met snelle levering. Wij hanteren een uitstekende service en garantie. Sluitplaat loopslot verzinkt RH. Deurbeslag met kerntrekbeveiliging wordt op steeds grotere schaal. Denkt u aan antikerntrek veiligheidscilinders?


Met de juiste code wordt de krukbediening aan het slot gekoppeld. De cilinder sloten zijn leverbaar in profielcilinder en in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts