maandag 8 mei 2017

Plaatschroef

Plaatschroeven zijn extra geschikt voor het verbinden van platen. Bekijk de verschillende formaten plaatschroeven online en reserveer het gewenste type. De rubriek plaatschroeven bestaand uit de Din 79bolkop, Din 79verzonken kop, en Din 79verzonkenbolkop. Alle genoemde plaatschroeven zijn . RVS stuks bevestigt u met gemak plaatmateriaal. Deze RVS plaatschroef met cilinderkop is zelftappend.


Met de GAMMA plaatschroef met boorpunt 3. Deze verzinkte plaatschroef met zeskantkop is . Een zelftappende plaatschroef wordt ook wel zelftapper genoemd. Deze schroef wordt gebruikt voor het bevestigen van plaatwerk, spuitgietwerk, plastic . Bij de keuze van de lengte van de schroef is het van belang rekening te houden met de punt van de schroef omdat deze conisch is en daardoor niet als dragend. Gratis retourneren dagen . Verzinkte plaatschroef met lenskop.


Deze zelftappende schroef wordt veelal gebruikt voor het bevestigen van metalen delen. Zelftappers bolkop DIN 79 Zelftappers vlakkop DIN 79 Zelftappers lenskop DIN 79 Zelftappende bi-metaal schroeven . Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. Hoenderdaal plaatschroef - cilinderkop - RVS A- zelftappend. DIN 75staal vorm N-ISR galvanisch verzinkt Zelfborende schroeven, met plaatschroef.


Sorteer op: Naam, Prijs Van hoog naar laag sorteren. RVS A4Bekijk; 820290ZELFTAPPER DIN7981C-Z 2. Elektrolytisch verzinkt, bolcilinderkop met phillips kruis, van gehard staal, zelftappend. Overzicht van verschillende categorieën die voldoen aan uw keuze/ zoekopdracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts