dinsdag 24 juli 2018

Chemische ankers m10

Simpel indraaihulpstuk voor klopboormachine bij een volle doos . De chemsiche ankers zitten per in een doosjes. U wilt een verankering maken met een draadstang van M10. Boordiameter bij gebruik chemische ankers aug.


Chemische ankers koopt u bij Gereedschapcentrum. Met hoeveel chemische ankers een balkdrager vastzetten nov.

Een breed assortiment chemische ankers - onze injectiemortels zijn ook ontworpen voor wapeningstoepassingen en kunnen worden gebruikt in beton, . Expandet draadstang Mx 1mm stuks. Fischer anker chemisch RM 10B stuks. Mx voor chemische verankering , gemaakt van verzinkt staal.


FISCHER capsules voor chemische ankers o. Kunsthars en harder in glazen capsule. Het fischer Highbond ankersysteem, geschikt voor toepassing in gescheurd beton, bestaat uit de. Merk:Sympafix Voorraad:Op voorraad.

Het gebruik van chemische ankers in de bouw is tegenwoordig niet meer weg. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Soms is een traditionele mechanische bevestiging niet voldoende. Dan biedt een chemisch anker soelaas.


Bijvoorbeeld om een draadstang of wapeningsstaaf . Plaatsingsparameters en krachten: Ankerdiameter d mm. Ankers voor zware en middelzware bevestigingen. Draadstang in staalkwaliteit 8. Te gebruiken in combinatie met ankerstang. Bevestig uw palen op voetplaat of tuinpoort scharnieren met chemische ankers M10.


Bestel hier uw gereedshap voor het plaatsen van afsluitingen. Ik wil dit doen met een chemisch anker. Boor ik dan gewoon met diameter wat chemisch anker erin en draadstang erin, of gaat dit te nipt zijn . De glascapsule RSB is een systeemcomponent van het fischer Superbond- systeem voor zware belastingen in ongescheurd en gescheurd beton. Meld uzelf aan om voorraad te zien . Bestel de Ankerstang - SPIT MAXIMA Monline bij Lecot.


Geschikt om zware knikarmscherm stevig aan de gevel te verankeren.

Schroeven en bouten moeten stevig in de muur. Styreenvrije injectiemortels in koker met mengtuit geschikt voor de meest gangbare kitpistolen. Productinformatie Omschrijving Specificaties Over Apolo MEA.


Omschrijving Apolo Mea VA chemisch anker , vinylesterhars, geschikt voor ankerdiameter ( M.). De spanningsvrije verankering in ongescheurd beton. Voorzien van Duitse DIBt-goedkeuring. Voor spreiddrukvrije verankeringen in ongescheurd beton. Reingingsborstel voor chemische ankers.


Adviesprijs: € 21(per 100) . Overzicht van alle type chemische verankeringen. Het chemische anker V met Europese Technische Goedkeuring be-. Voor elke branche een passend en . Hoogvast draadanker voor chemische verankeringen. Boorgat 2mm groter dan draaddiameter (b.v. M= boor 12mm).


RC 3BLUE is een chemische anker op basis van een styreenvrij vinylester voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts