woensdag 4 juli 2018

T greep dopsleutel

De GAMMA dopsleutel van mm kan je gebruiken voor het los- of vastdraaien van moeren en bouten. Artikelspecificaties Beschrijving Schrijf een. De T-grip is bedoeld voor gebruik in situaties waar een hoog aanhaal- of losdraaimoment is vereist. Door toepassing van harde materialen met een groot. De GAMMA- dopsleutel van 6mm gebruikt u voor het los- of vastdraaien van moeren en bouten.


Makkelijk online te bestellen, levertijd binnen werkdagen. Externe 6-kant om een moersleutel te plaatsen voor bijzonder . Vakkundig advies, onafhankelijke merkdealer, tevens opleidingen in veiligheid! T-GREEP DOPSLEUTEL -SCHROEVENDRAAIER 7X230.


Handige sleutel met T vormige handgreep met ergonomische handgreep Gereedschapland: gereedschap voor de professionele vakman en veeleisende . Zeskant- soksleutel -schroevendraaier met dwarsgreep. Uitvoering: met ronde kling van chroom-vanadium-staal, nicromatt. Weralit II kunststof dwarsgreep.


In verschillende maten leverbaar: mm - 1mm. Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Een veelgebruikte bougiesleutel met dop is er een die voorzien is van een T- greep en dubbel kniegewricht. De dop is vaak inwendig bekleed met rubber om de . Mechashop specialist in landbouwtechniek. Voor al uw trekkeronderdelen filters lagers bevestigingsmateriaal en verlichting.


Deskundig advies voor iedereen . Professioneel gereedschap voor dagelijks sleutelplezier. Wera schroevendraaiers en bits online bestellen in een webshop met de beste gereedschappen. Kijk snel voor het hele Wera gereedschap assortiment. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. T-greep dopsleutels van Force Tools.


Misschien kunnen wij u helpen met de volgende gerelateerde producten. Toepassing: Buitenzeskant-schroeven. You can also view the entire Bahco product range here.


Materiaal= Super chroom- vanadiumstaal, mat verchroomd. Sonic de zeer bekende kwaliteits merk in de auto industrie. T GREEP DOPPENSET LANGE DOPSLEUTELS. Voor het eenvoudig zelf vervangen van bougies.


T-Greep Dopsleutel -Schroevendraaier. Kantelbare kop, ideaal voor de . Deze 9-delige gereedschapsset van Datona is een set die niet mag ontbreken in uw werkplaats. In de set zitten de meest voorkomende dopsleutel maten.


ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap. Goedkope Dopschroevendraaier Van Wiha Voor Slechts € - Werkdagen Vóór 16:Besteld = Morgen al in Huis -Dat is ToolExperts. De dopsleutel en ringsleutel worden in combinatie gebruikt om de wielmoer te verwijderen.


Op de greep van een ratelsleutel wordt een loodrechte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts