woensdag 11 februari 2015

Spanband gesp

Soms zijn het relatief kleine dingetjes die een essentieel verschil kunnen maken. Bij het vastzetten van lading zelfs letterlijk. Een spanband of een ander type touw dat gebruikt wordt om lading stevig te verankeren moet goed en strak gespannen worden.


Koop hier uw Bagagegordels tegen de laagste prijs uit Voorraad. Bezoek onze voordelige Webshop voor de laagste Prijzen voor Klemgesp .

Master Lock mini-snelbinder met haken omgekeerd kg - stuks. Het verschil met een spanband met ratel is dat de spanning adhv een . Jumbo spanband blauw 5m 25mm met rubberen gesp voor extra grip. Deze nylon spanband heeft een lengte van 5m en een breedte van 5cm.


De spanband is uitgerust met een gesp en heeft een maximale spankracht van . Klemgespen of drukklemmen worden gebruikt als sluiting voor spanbanden. Professionele spanband met gesp.

Spanbanden vanaf € per set. Bekijk direct ons ruime assortiment spanbanden. Losse banden, met sluiting of met gesp , wij hebben het op voorraad. Profiteer nu van scherpe prijzen!


MAMUTEC spanband met klemgesp mm, mm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Lashingband gesp) zwaar model 115mm x 65mm x 10mm diverse maten leverbaar kijk voor . Deze montage set maakt het mogelijk uw babyschaal en peuterstoel vast te zetten in uw fietskar en het door middel van een gesp weer los te koppelen. Heeft u snel hijs- en spanbanden nodig?


Hijswinkel levert kwaliteitsproducten die voldoen aan de huidige veiligheidseisen. Bijzondere kenmerken Stalen S-haken met een pvc-bedekking voor een betere bescherming . Sjorband met klemgesp zonder vastzethaken voor lichte, algemene toepassingen. Breeksterkte 1kg, lengte mtr, breedte 25 . Sjorband zonder vastzethaken voor lichte, algemene toepassingen. Schrijf de eerste review van dit product.


Zeker uw producten goed met deze degelijke polyester spanband.

Mapeco, jouw partner in gereedschap en machines. Kijk nu in onze webshop en vind wat je zoekt! Nog niet beoordeeld Geef beoordeling. SPANBAND MET GESP BLAUW 25MM MTR.


Beschikbaarheid: Mogelijk niet op . De nylon spanband is uitgerust met een gesp en kan een maximaal gewicht . Gemaakt van hoogwaardig Polyester. Compleet met stevige verzinkte klemgesp breeksterkte 500 . Deze eenvoudige spanbanden zijn voorzien van een klemgesp en zijn handig om goederen samen te binden of vast te zetten. Verlanglijst Product vergelijk. Nieuwe GESP met labelkleur blauw2kg - meterdelig. Handige gesp om banden te verbinden.


Geweven spanbanden voor rolcontainers leveren wij al jaren onze aan grootgebruikers door geheel Europa. Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Bindmaterialen worden gebruikt om goederen vast te zetten of te bundelen.


Wij leveren kabelbinders, carrosserie rubbers, spanbanden en meer. Even snel iets vastsjorren: dat doe je met deze spanbandjes met klemgesp. Deze spanbanden zijn per stuks verpakt, en zijn belastbaar tot 2kilo. De geadviseerde maximale gebruikerskracht van deze spanband is 250kg bij omsnoering.


Geschikt voor het vastzetten van lading tot 350KG. Leverbaar in de lengtes 3m en . Spanriem van 20mm breed riemband. Zet ladingen extra goed vast met spanbanden van Brico.


Verkrijgbaar in de lengtes 50cm, 100cm en 200cm . In plaats van een gesp kun je ook kiezen voor haken die in elkaar passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts