vrijdag 6 februari 2015

Veiligheidsbeslag skg

Voor veiligheidsbeslag ga je naar Deurbeslag-Expert. Met een uitgebreid aanbod aan knoppen, krukken op schild en rozet vindt u hier altijd uw product. SKG veiligheidsbeslag messing - ontdek hier ons uitgebreide assortiment - snel en simpel online te bestellen. Abus veiligheidsbeslagen staan bekend om hun zeer hoge inbraakweerstand.


Veiligheidsbeslag is een beveiligingsproduct voor buitendeuren en hebben aan de buitenzijde geen zichtbare bevestiging. Elke deur die niet professioneel is beveiligd kan onmiddellijk worden geïdentificeerd . Met zelfstellende kerntrek beveiliging Voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren. Hierbij kunt u denken aan woningen, bedrijfspanden en . F(aluminium) of F(RVS look) - losse of zelfbedieningsverpakking (zb). Voor u ligt een handleiding die toegepast kan worden voor montage van het AMI veiligheidsbeslag.


Het buitenschild: 250x50xmm . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De webshop voor particulier en professional. Sloten, cilinders, sleutels, sleutelbuizen.


VEILIG biedt, hoe kan het ook anders, veiligheidsdeurbeslag welke is voorzien van het SKG -keurmerk en ook voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Nemef veiligheidsbeslag kenmerkt zich door zijn dikte en door het feit dat er geen. Het veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging zorgt ervoor dat de bestaande deurcilinder wordt beschermd tegen de cilindertrekmethode.


Gaat je voorkeur uit naar een Aluminium-look? Of kies je toch liever voor zwart, RVS of Messing? Wat je ook kiest, het is geen probleem met dit complete . Voordelen: Dit aluminium deurbeslag is licht van gewicht met een hoge .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts