maandag 11 april 2016

Doppenset met ratel

Deze schroevendraaier set is uitgerust met een hoge . Deze uitschuifbare ratel in gesatineerd chroom-vanadium kan uitgeschoven worden van . Doppenset koopt u bij Gereedschapcentrum. Vind doppenset delige ratel op Marktplaats. Inzicht en innovatie liggen in de kern van al onze activiteiten.

Praxie heeft een uitgebreid assortiment ratelsleutels, moersleutels, steeksleutels en pijpsleutels. Alle sleutels zijn eenvoudig online te bestellen. In deze rubriek vindt u sets met meerdere ratels en aansluitmaten, kijk voor sets per.


Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. Ontdek ons ruime aanbod van Ratels en doppen sets. TengTools kants doppen, ratel en accessoires.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De doppen zijn matverchroomd en . Een ruim assortiment Sleutels- en doppensets en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bitten : stuks:- 4x kruiskop- 2x platkop- 6x torxbit T1T1T2T2T30T- 4x . Altijd de scherpste prijzen, snelle levering en gratis verzending v. Elora doppen en ratels online bestellen in een webshop. Kies uit onze ruime aanbod professionele en sterke Tengtools doppensets. Bekijk online het product Werckmann doppenset 13-delig.


De Pard gereedschappen zijn van absolute topkwaliteit. Een speciaal kenmerk van het ratel zijn de . Wera Zyklop Speed- ratel en doppenset. De Zyklop Speed heeft namelijk een . Deze uitgebreide Wyra Speed- ratel en doppenset is compact en snel, heel snel!


Het beste gereedschap online bestellen! Een ratel is een stuk gereedschap waarvan de werking wordt bepaald door het ratelmechanisme.

Een bekend voorbeeld is een ratel voor dopsleutels, waarmee. Deze doppenset bevat verschillende doppen en bits en is een onmisbare set in garages, de tuin of werkplaats! Hoge kwaliteit professioneel gereedschap voor de echte klusser.


De gereedschappen zijn gemaakt van chrome vanadium met kunststof handvaten. Delige doppenset SAE met fijne ratel , verlengstuk en wringijzer. Korte en lange doppen in de maten . Deze ratels zijn voorzien van 54-tanden per ratel met slechts . Deze set wordt geleverd in een handige inlay welke geschikt is voor het opbergen van uw gereedschap in een gereedschapswagen. Van smeedstuk tot eindproduct . Fijn vertande ratel , tands, doppenset ,ratelset , ratel set ,dop set.


Deze 36-delige bit- doppenset bevat alle standaardmaten en een adapter waarmee u behalve zeskant aansluitingen ook . Voor Jordi Dik is de doppenset met ratel het favoriete handgereedschap. Jordi: “ Ik gebruik het bij elke klus. BGS XXL Kracht Bitset, 16-delig voor trucks, landbouwvoertuigen, etc. Haal deze 108-delige doppenset in ABS koffer van Toolwelle in huis en je heeft in een klap alle gangbare maten bij de . Sneller vastdraaien van bevestiging door het ringvormig ratelmechanisme.


De ratel is te gebruiken voor zowel de doppenset. Naar verlanglijst Op de verlanglijst. Je kan hiernaast (als je ingelogd bent) makkelijk een vraag stellen.


Bitset phillips - pozidriv - inbus - gleuf - torxT. Voor maximale belastingBitjes zij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts