dinsdag 12 april 2016

Steek ringsleutels gedore

Gedore H 6-steeksleutelset 8-dlg. Slanke bek en slanke bekwanden maken de sleutel in zijn geheel lichter Bek: precies op exacte, nominale maat geslepen - voor optimale contactvlakken Ring:. Vind gedore ringsleutels op Marktplaats. Te koop: gedore steek - ringsleutel type 1b maat (foto 1-2-3-4-5).


Zorgvuldig gesmeed en vakkundig bewerkt. Ring: dunwandig, diep gebogen en 5° gebogen, met UD-profiel met een zorgvuldige . GEDORE steek - ringsleutel - mm - b. Ergonomische, handzame greep met holle schacht. Extra lange schacht voor diepe toepassingsgebieden. Wij hebben ringsleutels en steeksleutels van goede kwaliteit in verschillende formaten en varianten. Dunwandig, diepgebogen en graden gebogen, met UD profiel met een zorgvuldige krachtoverbrenging.


Ik mis er een paar en het zijn verschillende modellen. Hierdoor kan er vaak meer kracht worden gezet dan met een steeksleutel , die maar op twee . Ringzijde gebogen, steekzijde extra versterkt. PWR Work - 7-in-universele ringsleutel. Sencys verstelbare steeksleutel 9-22mm.


Ringsleutels : Hier zit een cirkel aan die om een moer heen kan, waardoor je . Ringsteeksleutels zijn aan kant voorzien van een ringsleutel en aan de andere kant van een steeksleutel van dezelfde maat. Sommige ringsteeksleutels zijn . De beste tweedehands gedore ringsleutel resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Beproefd werden ringsleutels , steeksleutels , dopsleutels, waterpomptangen,. SET VAN STEEKRINGSLEUTELS IN HOUDER *Actie*. SET VAN STEEKRINGSLEUTELS IN HOUDER.


Te gebruiken op versleten slangklemmen tot op 90°. Steekringsleutel sets Metrisch. Zeshoekige sleutelkoppen en flexibele schacht. Groot schokbestendig, plastic handvat met een zekere grip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts