donderdag 9 juni 2016

Facom griptang

GESMEDE EN VERSTERKTE BEKKEN Voor krachtig klemmen. Groef in de bovenste bek voor het vasthouden van voorwerpen met een . EENVOUD - VEILIGHEID - STEVIGHEID. De belangrijkste innovatie van dit product zit hem in de ontgrendelingstrekker op de onderste handgreep van de tang. GRIPTANG MET SCHARNIEREND UITEINDE VAN DE BEKKEN.


Drukschakelaar voor veilig en gecontroleerd lossen. FACOM 501amp griptang met een stand - FACOM 501AMP. Griptangen met grote capaciteit. Elke griptang heeft een eigen kenmerk zoals een tang met een extra brede . Met het nieuwe gereedschap kan veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker gewerkt . Irwin C-griptang met normale bek Origineel 18R 4mm T18R.


Voor het stevig vastgrijpen en -houden van hoekprofielen en U-balken. Automatische griptang met lange bekken. Tang om onderdelen vast te houden, te plaatsen of te verwijderen op moeilijk toegankelijke plaatsen. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Opening regelbaar met stelschroef.


Speciale klauwen van gesmeed staal om profielen, U-vormig ijzer en hoekstaal goed vast te houden. Voor verdere details zie laatste foto. Technische gegevens : - lengte : 2mm - smalle bekken (1mm) - voor moeren van max. Je gebruikt een griptang om tijdelijk materialen met veel kracht samen te klemmen.


Verkoperde spindel met meedraaiende voet. Nauwkeurige afstelling door middel van een stelschroef. Facom automatische griptang 250mm. Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Met een hand te gebruiken - Breedte van de bekken mm.


Trekker voor beheerst deblokkeren zonder schokken. Speciale bekken van smeedijzer voor het stevig vastklemmen van profielijzers, U-balken, diepe hoekprofielen enz. Bekijk ons assortiment Universele griptang (artikelen).


Productvoordelen: Gepatenteerde ontgrendelingshendel: vlotte ontgrendeling die met één hand bediend kan worden en niet per ongeluk opengaat. Inschrijving nieuwsbrief Sluiten. Wees de eerste om dit product te waarderen. Eenvoudig en veilig te bedienen. Moeiteloos en snel openen met lossingsschakelaar aan onderste handgreep.


Met groot spanbereik en grote spandiepte, . Voorraa Levertijd tot werkdagen. Logistieke gegevens : Lengte : 0. Het gereedschap wordt gedetecteerd door de fluorescentie die geactiveerd wordt door een lamp of . Bekken van niet-hechtend licht metaal. Voor een perfecte uitlijning en stevig vastklemmen van de te lassen delen. Mm korte-Nose afzonderlijke instelling Lock- Grip Tang zelf vergrendelen.


Klik op de afbeelding om te vergroten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts