maandag 9 januari 2017

Schuurblok 3m

Dit grote schuurblok van 3M heeft fijne en medium korrels en geschikt voor de voorbereiding en de afwerking. Het is speciaal ontwikkeld voor. Het blok is gemaakt van rubber en voorzien . M Rubber blok voor gebruik met schuurpapier.


Voor gebruik in combinatie met schuurpapier.

Ideaal voor stuc- en pleisterwerk en het . Hulpmiddel voor het comfortabel vlakschuren van (grote) oppervlakken met schuurpapier. Zorgt voor een gelijkmatige druk dus een professioneel eindresultaat. Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte prijs. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie.


Comfortabeler schuren kan nu met dit schuurblok van 3M. Het schuurblok is te gebruiken in combinatie met schuurvellen.

M schuurblok voor comfortabel schuren met de hand. Gebruik met losse vellen schuurpapier of schuurpapier van een rol. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Voor het schuren van stuc- en pleisterwerk of gipsplaat. Deze schuurblokken hebben een velcro klitteband hechting en zijn . M SandBlaster Ultra Fexible schuurblok P220. BOSCH hand schuurblok rubber met pin1x mm.


Neem voorzorgsmaatregelen voor gebruik. Kleine schuurblok met fijne korrel aan de ene kant en medium korrel aan de andere. Bij Fabory bestelt u snel en gemakkelijk Polijstmiddelen artikelen van hoge kwaliteit. Inhoud consumentenverpakking, stuk.


Eigenschap, uitspoelbaar en duurzaam. Schuurvijlen en schuurblokken voor handmatig schuren van alle soorten. M Hookit Steunschijf Universeel.


Speciaal ontwikkeld voor comfortabel, effectief en efficient schuren van stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel.

De producten van 3M optimaliseren de eigen veiligheid tijdens het onderhouden van je auto. Diverse veiligheidsbrillen zijn in de webshop te koop, maar ook . Schuurblok x 1mm met aanzetstukken. Zie ook Mirka Flexifoam ZF Block.


Geschikt voor nat en droog schuren. ALLWAY ALLWAY SCHUURBLOK UPS 5X2Art. Een stevig, flexibel rubber schuurblok dat ervoor zorgt dat het schuurvel - nat of droog - tijdens het schuren goed bevestigd zit Diverse handvaardigheid . M Schuurpapier uitgevoerd met een aluminiumoxide schuurkorrel. Verzekerd een mooie gelijkmatige oppervlakte finish.


Niet alle artikels op onze website zijn op voorraad in onze winkels. Deze week 3M Sandblaster Ultraflex schuurblok in de aanbieding! Stel een vraag over dit product. Bekijk alle Gamma aanbiedingen.


M is beschikbaar bij Gamma voor de prijs van €4. Dit schuurblok van het merk 3M is uitermate geschikt voor zowel de voorbereiding als de afwerking door zijn fijne en medium korrels. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor schuurblokken aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts