woensdag 1 maart 2017

Chemische pluggen

Hello Folks, Ik moet in de keuken enkele hangkastjes ophangen in een snelbouwbrik. Nu heeft een kennis van mij mij chemische pluggen. Boordiameter bij gebruik chemische ankers aug.


Met hoeveel chemische ankers een balkdrager vastzetten nov. Chemische ankers alleen voor beton?

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Ankerplug voor chemische ankers. Niet meer knoeien - Zeer geschikt voor zonwering. Soms is een traditionele mechanische bevestiging niet voldoende. Dan biedt een chemisch anker soelaas.


Bijvoorbeeld om een draadstang of wapeningsstaaf . Voor de sterkste verankering bent u bij Mapeco aan het juiste adres! Ontdek ons ruime aanbod chemische ankers online of in een van onze .

PontMeyer heeft voor het verankeren van diverse doeleinden meerdere soorten chemische ankers in het assortiment. Een chemisch anker zorgt voor een sterke verbinding tussen het geboorde gat in beton, steen, gipsblokken of andere constructie materialen en een stalen . Selectietabel Hilti ankers en pluggen. Dan zijn chemische ankers een goed alternatief voor schroeven en pluggen. Dit product bestaat uit een draadstang die is uitgerust met een ring en een . De spanningsvrije verankering in ongescheurd beton.


Voorzien van Duitse DIBt- goedkeuring. Kleine rand- en hart-op-hartafstanden mogelijk. Schroeven en bouten moeten stevig in de muur. Styreenvrije injectiemortels in koker met mengtuit geschikt voor de meest gangbare kitpistolen.


Artikelomschrijving, chemisch anker. Pluggen van Würth doen wat ze beloven. Dankzij onze eigen ontwikkeling en productie bieden wij u geconcentreerd vakmanschap - vanaf het idee tot de.


Aantal: CHEMISCH ANKER MZONDER STANG. Fischer anker chemisch RM 10B stuks. Lasaulec, de échte technische groothandel.

De werkwijze van het chemische anker in dagelijks taalgebruik: met een kitpistool wordt een speciale pasta in een boorgat gespoten, waarna een bout of plug. Verlijmen onder alle weersomstandigheden. Het verwerken van chemische ankers in de winter roept regelmatig vragen op. Kunsthars en harder in glazen capsule.


FISCHER capsules voor chemische ankers o. Snelle levering van chemische ankers op IJzerwebshop. Bij IJzerwebshop hanteren wij een snelle levering, uitstekende garantie en goede service. WURTH ANKER- CHEMISCH -(W-VD)-M20. Breng simpelweg de glascapsule van het chemisch anker in het gat in de muur in, en verbrijzel die vervolgens met de beitelpunt . Statische mengers voor chemisch anker. Nylon pluggen voor chemisch anker.


Gratis bezorging door heel Nederland en België. Uiteraard is de sterkte van het chemische anker afhankelijk van de ondergrond waar je het chemische anker inspuit, als wel de samenstelling van het . Installatietechniek en sanitair. Bijzonderheden, - Te gebruiken met ankerstang FRGM - Capsule met styreenvrije vinylester twee componenten hars en harder.


Alles moet een keer vast gezet worden, boren - plug - schroef en zo doen we.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts