donderdag 16 maart 2017

M8 schroefdraad tappen

Een draadtap of kortweg tap is een schroefvormig stuk gereedschap dat wordt gebruikt voor het maken van een inwendige schroefdraad. De bus maakt het mogelijk om na het boren een draadlengte te tappen die vele malen groter is dan de . M, 2 1 0. Spoe Te boren, Draaddiameter , Spoe Te boren. Dit tapje is speciaal geschikt . Tap stiften setje M M M M M8.


Draadtap voor handmatig gebruik in de maat Mx 1. Met deze draadtap tapt u eenvoudig . Mbetekent dus Metrische schroefdraad met een . MBoorpro DB-CHSS 65Combinatie Boor Tap Bit Zeshoek Metrisch. Mnaar MMetrisch HSS Rechtse Draad Tap Set Metrisch Plug Tap Boor Bits. Krachtig schroefdraad tappen in de 1e versnelling. Boren en schroefdraad tappen tot M8. Het vervaardigen van binnenschroefdraad met een handtap ingespannen in een wringijzer.


Draadsnijden is een veelvuldig toegepaste methode om schroefdraad in of een. Voor het maken van een schroefdraad in een gat is tappen de meest gekozen. Binnenschroefdraad wordt gesneden met tappen.


Voorboordiameter voor inwendig draadsnijden. Wil je schroefdraad snijden in een gat dan noem je dit tappen. Voorbeeld: wil je schroefdraad Mtappen dan moet je een gat boren van mm. Denk bijvoorbeeld aan een jaar oude schroefdraad die niet meer optimaal is.


Bij het handmatig tappen van metrisch rechtsdraaiend wordt een set gebruikt die . Tappen en snijplaten kopen bij Praxis. Ga je schroefdraad snijden, dan ben je geholpen met onze tappen en snijplaten. Voor deze verzameling doet Praxis een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts