maandag 6 maart 2017

Skf vet

VKG vet van SKF is lithium-complexvet van uitmuntende kwaliteit op basis van minerale olie. Het is geoptimaliseerd voor een breed gamma van veeleisende . HTPL = Hoge temperatuur prestatielimiet. LGMT is een met lithiumzeep verdikt vet op basis van minerale olie.


Het kenmerkt zich door een uitstekende thermische stabiliteit binnen zijn bedrij.

SKF Universeel Vet voor de Industrie- en automobielsector. SKF Draagbare Viscositeitmeter TMVM 1. SKF lager vet nu uw auto onderdeel kopen bij carpartsdirect. Bent u opzoek naar hoge kwaliteit lagervet? Bekijk hier ons assortiment lagervet van merken als SKF en Molykote.


Verkrijgbaar in verschillende soorten. Voor dit vet worden alleen ingrediënten uit. Speciale spuitkoker voor lagers.

Grote voorraad en scherpe prijzen. We bieden een uitgebreid aanbod aan Vet en andere auto-onderdelen van originele kwaliteit. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Dit universeel vet van hoge kwaliteit is geschikt voor talrijke toepassingen in de . Zijn er mensen die ervaring hebben met het gebruik van SKF Highspeedgrease ? Dat is al het vet uit de lagers verwijderen en de olie erin. F, SKF Y-lagers: Standaard afdichting met flinger schilden aan beide zijdes.


SKF VET PISTOOL LAGH 4- Biesheuvel Techniek webshop. Bijzonder geschikt voor voertuigen die uitgerust zijn met remschijven. Snelste levering in gehele BeNeLux. SKF - Vet - Wind turnbine - yaw and blade - LGBB 2. Documenten: SKF_Catalogus_Mapro.


LGFP is een hygiënisch en niet toxisch vet op basis van medische witte olie met een aluminiumcomplexzeep. C de juiste vet dosering niet meer kunnen garanderen, en zelfs dan afwijkingen van kunnen hebben. Al die smeerpunten krijgen ook bij temperaturen van 25°C gegarandeerd de juiste hoeveelheid vet.


De unieke na-smeerverdelers van SKF.

Bestel jouw producten goedkoop en online! SKF groefkogellager, dubbelzijdige stofdichte stalen afdichting (2Z). Vet op lithiumbasis met NLGI consistentieklasse voor een temperaturbereik van -tot . SKF LGLT is een vet voor extreem lage temperaturen en zeer hoge toerentallen.


Ik heb een nieuwe pot lagervet gekocht van SKF. Kan ik deze gewoon gebruiken voor de achterwiellagers van de amazon of kan deze vet er . SKF wil met dit systeem de markt van compacte smeersystemen dan ook. Dit systeem kan een normaal doorsmeervet ( vet 2) verpompen. VET 2GRAM TUBE SKF LAGERVET.


Click on above image to view full picture. Het aanwezige vet bouwt bij rotatie een smeerfilm op die voldoende is voor het goed. Toepassingsgebie - In een gesloten omgeving voorzien van vet of olie - Zaai- en ploegschijven - Maaibalken - Rotatie-eggen.


Ontdek de SKF wiellagers voor Europese truck en trailers. Teveel vet in een afgesloten lager is toch ook niet goed ? Al jarenlang passen we bij SKF onze uitgebreide kennis van lagers toe om efficiënte gereedschappen en. SKF LAGF serie vetpompen Met lage druk meer volume ! SKF vetten voor de meeste lagertoepassingen. Als de buitenring draait bestaat het risico dat het vet bij hoge . Het vet verdeelt zich direct goed in de (warme) draaiende delen.


Ventielen en doseurs verdelen dat vet naar de juiste plekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts