maandag 13 november 2017

Carhartt werkbroek

Carhartt is een wereldwijd bekend merk. Bekijk nu de collectie op WorkWear4All. Hij is begonnen met schier onverwoestbare werkjacks en werkbroeken van de beroemde duck-stof, . Werkbroek van 1 katoen met pasvorm in de taille en dubbel gelaagde bovenbenen voor betere duurzaamheid.


Heeft diverse gereedschapszakken en . Comfortabel, robuust en multi-functioneel. Voor- en achterzakken gevoerd met zeer sterke nylon. Verstevigde kniegedeelte van duurzame nylon.


De broek is voorzien van nylon gevoerde voor- en achterzakken en twee grote cargozakken. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind je altijd de juiste werkkleding! Double front work pant midnight (blauw). De Multi Pocket Ripstop Pant is gemaakt om zware dagen te doorstaan. Via werk kan ik een werkbroek bestellen van carhartt.


Robuust voor de dagelijkse slijtage. Gereedschappelijk is de dealer en specialist op het gebied van Werkbroek voor de beste prijs! Sits slightly below the waist Relaxed seat and thigh High tenacity nylon-lined front ledge- . CH werkbroek B324BLK Zwart maat 32x32. Lasjack (5) Lasmouw (3) Lasoverll (1) Laspet (2); Lasschoen (0); Nonnenkap (1) Overall (2) Schort (5); Straaloverall (0); Werkbroek (2); Werkschoen (0). Arbeitskleidung vom Profi bei Krähe.


Hochwertige Materialien und eine hervorragende Verarbeitung sorgen für erstklassigen Arbeitsschutz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts