dinsdag 21 november 2017

Pluggen voor kalkzandsteen

Kalkzandsteen is een hard materiaal en heeft wit boormeel dat als zand aanvoelt. Ik neem aan dat het over kalkzandsteen is, het is een huis uit de jaren 30. Als je een gat probeert te boren wordt het snel een krater waar pluggen in kunt . Alligator plug - Voor harde en poreuze massieve wanden, bv.


Wanneer je iets aan de wand wilt bevestigen, zijn pluggen vaak onmisbaar. De plug zorgt ervoor dat de schroef of bout op zijn plek blijft.

Om schroeven te bevestigen in een muur of wan heb je pluggen nodig. Het type wand bepaalt welke plug je nodig hebt. Het schroefanker wordt zonder pluggen geplaatst. Uit de testen is gebleken dat de kalkzandsteen goede trek en.


Bij toepassing in geperforeerde kalkzandsteen dient de Injectiehuls FIS HK te worden toegepast. Meer materiaal in de plug voor nog meer spreiding en. Geschikt voor: beton, volle baksteen, volle kalkzandsteen , cellenbeton, geperforeerde baksteen, . Veiligheid kan worden berekend!


Software voor het berekenen van verankeringen, hekwerken, wapening, en heel veel meer.

Er bestaat een enorme variatie van pluggen en keilbouten en andere bevestigingen. Deze houdt in beton, baksteen en kalkzandsteen , maar ook in poreuzere . BASISWETENSCHAPPEN VOOR DE BEVESTIGINGSTECHNIEK met ankers en pluggen. Lichte ankers voor installatie, elektro en afbouw bevestigingen in materialen zoals gips, gasbeton, kalkzandsteen en metselwerk. Fischer DUOPOWER 8xplug 1stuks wan muur hout pluggen voor 8mm.


FISCHER Pluggen S(2stuks). Schrijf de eerste review van dit product. Ook de juiste pluggen zijn daarin zeer belangrijk. Echter weet ik niet of die muur nou van kalkzandsteen of.


Er zijn speciale cellenbeton pluggen , maar die krijg je nu niet meer er in, zonder . De enige echte Rawlnut plug , rubber pluggen , voor een ideale bevestiging van. Deze balken wil ik vastzetten aan een kalkzandsteen muur met. Volle wand pluggen zijn speciaal voor plafonds en massieve muren. Deze veelzijdige plug hebben wij bij Schipper sinds oktober op voorraad.


Geschikt voor, Beton, massieve tegels, massieve kalkzandsteen , hoge holle tegels, holle. L) - met verzinkte veiligheidsschroef. Messing plug voor het bevestigen van metrische Mschroeven en draadstangen in beton of volle steen.


De messing plug is een anker die zich vastzet d. Geperforeerd kalkzandsteen ≥ Ksl b).

Plug 12mm snel geleverd in de hele Benelux. Wovar nylon pluggen voor de laagste prijs. Hoogwaardige nylon pluggen van . Ter Laare Verankeringstechnieken B. Nylon pluggen : Nylon pluggen met lichte belastbaarheid voor beton, kalkzandsteen , zachtere bouwmaterialen en holle . Stiho: thuis in kalkzandsteen ! Met name uitermate geschikt voor gebruik in gasbeton. Tevens geschikt voor GIBO, kalkzandsteen , holle baksteen, massieve baksteen, beton en.


Voor de directe bevestiging van bouwdelen zoals enkelvoudige bevestigingen van leidingen en luchtkanalen. Ook in kalkzandsteen , volle steen, klinker en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts