woensdag 8 november 2017

Ophangkoord

Hieronder heeft u de keuze uit losse ophangkoorden en stangen die gecombineerd kunnen worden met diverse uitvoeringen van de ArtiTeq ophangrailsen. Gebruik het perlon koord met cobra in combinatie met de STAS zipper of smartspring ophanghaak. Per koord geven we aan waar de koorden voor worden gebruikt en wat het maximale draag vermogen is per ophangkoord.


Artiteq click- of toprail schilderijophangsysteem. Relatiegeschenk Doucheradio met ophangkoord en verlichting met opdruk zoals een logo of zonder opdruk.

Banier van brandvertragend textiel, met ophangkoord en aluminium buizen aan de boven-en onderkant. Hangend te gebruiken aan winkelplafonds, in etalages . Bekijk ons assortiment Schilderij ophangsystemen in onze Onlineshop. Wrijf deze ruwe steen over plekken met ruwe, droge of dode huiddelen, waardoor de overtollige dode huidcellen verwijderd worden. Meditatiekussens, Yogakleding, Klankschalen, Yogamatten, Bolsters.


Groothandel in spirituele artikelen. Beide uiteinden zijn voorzien van . Lavascrubsteen met ophangkoord – 7-cm.

Houten Western schild met ophangkoord. Stoere en ruige houten schild in Western Look! Geschikt voor het bewerken bijvoorbeeld houtbranden.


Victorinox Barbecuevork ophangkoord koop je bij Messen. Ophang koord met gekleurde knijpers (meter). Gratis bezorging vanaf euro.


Exclusief te koop bij Valentinaa zijn deze . Zijden weefsel, vermoedelijk het uiteinde van een schouderdoek, met ophangkoord. Vul deze informatie aan of geef een reactie. Twister Micro met perlon (1mm). Electrische gitaar 10cm, met ophangkoord. Werkordermap JUMBO met grote rekbare vouw, sleutelvak en ophangkoord - A4.


Of het nu voor Moederdag, Valentijnsdag of verjaardag is. Met dit MDF Hart met ophangkoord kun je alle kanten op. Laat je fantasie de vrije loop! De hoogwaardige Lymfe poster wordt geleverd inclusief een ophangsysteem bestaande uit een ophangkoord en een metalen boven- en onderlijst.


Deze buxusmottenval met lokstofcapsule is een doeltreffend opsporingsmiddel voor buxusmotten.

De voortplanting wordt beperkt door het lokken en vangen . Sterkt koord met een dikte van mm. De HooiToy kan met dit koord worden opgehangen. Extra sterk koord met een dikte van mm. Speciaal bedoeld wanneer de HooiToy wordt opgehangen aan . Have yourself a merry little xmas. Kerstsign - houten bordje aan ophangkoord.


Assortiment van diverse houten onderdelen voor het maken van een slinger met koor kralen en figuren. Inhoud: houten kralen, decoratieve stokjes en 6 . Breng overzicht en rust in de week met deze grote weekplanner met ophangkoord. Superhandig en leuk om te zien.


Kijk voor alle weekplanners in de webshop. De ophangkoorden van een verticaal schuifraam vervangen 1Een gebroken ruitje vervangen 1Houtrot in een raamkozijn verhelpen 188 . Krijtbord met stoere ophangkoord en voorzien van krijt bakje. Bij dit krijtbord zit een krijtje en een wissertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts