maandag 28 mei 2018

Nietmachine lang

Langarm nietmachine waarmee u in het midden van het papier kunt nieten om brochures te maken. De goedkoopste cartridges voor JOUW printer! Metalen langarm nietmachine met een ABS-kunststof bovenkant maakt het mogelijk om bijvoorbeeld boekjes en brochures in de rug te nieten. Elektrische nietmachines kunnen soms veel meer papier bij elkaar binden. Een dergelijke nietmachine wordt vaak bediend met een voetschakelaar.


Novus nietmachines hebben een lange levensduur: daarom verleent Novus tot maar liefst jaar garantie op nietmachines.

Met de eco- nietmachines brengen . Geheel metalen langarm nietmachine maakt het mogelijk om bijvoorbeeld boekjes en brochures in de rug te nieten. Inlegdiepte ideaal voor brochures. Perfect nieten met gepatenteerde Direct Impact Technologie. Inclusief nietjes, verpakt in doos.


Of je nu een kleine, een elektrische of een specialeal nietmachine voor zwaar werk nodig hebt, Leitz houdt je documenten samen. Voor 21:bestel is morgen. Krachtige nietmachine inclusief ontnieter.

Al jaren lang het werkpaard voor . Zie ook mijn andere advertenties met vriendelijk groet. Toestel in goede staat op een klein roestplekje onderaan na. Snel bezorgd en gratis geleverd! Nietmachine groot model SKRE 1Lang.


Het ontwerpen van een apparaat dat papier bundelt, is een lange. Rapid nietmachine Economy ( lange arm) nieuw. Handige langarm nietmachine om eenvoudig boekjes in elkaar te nieten. Op zoek naar een nietmachine voor thuis of op kantoor?


Bekijk het uitgebreide assortiment. Bestel online een mechanische nietmachine van Josef Kihlberg. De nietmachine kan 1tot 1nietjes bevatten, zodat u lang kan doorgaan met het nieten . Rapid is leverancier van kantoornietmachines en perforatoren en hebben jarenlange ervaring in lijmen.


Bezoek de Rapid website voor meer informatie. Let op voordat je nietjes koopt of de nietjes in jouw nietmachine passen. Er is dan een machine nodig met een lang arm, zodat het boekje geniet kan worden. Als u hem bij ons voor 15:bestelt, heeft u hem morgen .

Goedkope kantoorartikelen kopen? In principe is een tacker een soort nietmachine , maar dan krachtiger. Nietjesmachine waarmee je tot bladzijden in keer kan nieten. Maar het apparaatje dat jij nu gebruikt om te nieten heeft een lange geschiedenis. Door het geknikte nietje werkt hij storingsvrij.


Met behulp van nietjes en een nietmachine kunt u snel een aantal belangrijke. Efficiënte, professionele metalen nietmachine van hoge kwaliteit voor frequent gebruik. Onweerstaanbaar klassiek design in een retro kleur. Papier kan men nieten met een nietmachine.


Men plaatst het papier tussen de kaken en drukt het werktuig dicht. De armen van het nietje worden door het . Dit apparaat is ideaal voor interieurbouw en hobbyisten. Neemt nagels tot mm lang en nieten tot. Xtreme kwaliteit om onder industriële omstandigheden pneumatisch lichte nieten te verwerken door professionals. Diverse SFT10XP types schieten nieten in . NIETMACHINE RAPID HDLANG ZW.


Lichtgewicht en krachtig pneumatische nietapparaat met lang neusstuk voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts