vrijdag 11 mei 2018

Spanband haak

Haken voor spanbanden zijn er in verschillende maten te verkrijgen, elk met hun eigen specifieke toepassing. Spanbandhaken zijn ook los te bestellen, of op . Verschillende Haken leverbaar, waaronder de best verkochte dubbele Spitshaak in Staal en RVS . Zet ladingen extra goed vast met spanbanden van Praxis. Rolcontainer spanband met dubbele haak , veel gebruikt bij onze 2-heks en 3- heks rolcontainers.


Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Ons assortiment haken geschikt voor spanbanden van mm bestaat uit wel . Vergeet u bij het kopen van een haak ook zeker niet op de kracht van de spanband te letten. Hierbij is het van belang te letten op de trekkracht die u nodig heeft . Voorkom dat uw lading gaat schuiven, bevestig de Cosmic spanband met ratel en haak meter. De spanband met TÜV-keur gebruikt u voor het vastzetten van . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Set van spanbanden van masterlock van maar liefst meter. De webbing en ratel zijn van professionele .

Met de Cosmic spanband met ratel en haak meter kun je een lading tot 3kilogram vastzetten. Metaltis spanband ton met lengte meter (blauw) is meteen leverbaar uit voorraad. Haken , spanbanden en bevestigingsmateriaal online kopen bij vidaXL.


Een spanband gemaakt van polyester met ratelgesp en J- haak. Afmetingen: Breedte mm Lengte meter. Beiden hebben vaak een haak aan het uiteinde, om aan de zijkant van uw aanhanger of . De Skandia ratel spanband is geschikt om van alles vast te zetten.


De kleine haken van de spanband zijn geschikt om de spanband vast te zetten aan . Ratel met lange hefboom voor het bereiken van een hogere voorspankracht STF. Sjorband 1-delig, Sjorband 2-delig voorzien van haken. Uitvoering met verschillende type haken mogelijk:. Voorzien van metalen ratel en S- haak.


Wist u dat wij iedere oplossing kunnen maken die u wenst? Laat ons weten wat u nodig heeft om. Oogbout Mtbv bevestiging spanband. Haak de spanband met de haak van de muur af door . Deze set van Master Lock bestaat uit spanbanden met klem en S- haken.


De ergonomische handgreep biedt een optimale grip en de riem kan van uw handen.

Geweven spanbanden voor rolcontainers leveren wij al jaren onze aan grootgebruikers door geheel. Haak verkrijgbaar in ⌀ mm en ⌀ mm draadstaal. Roestvaste haak voor verstelbare spanband. Coolblue: alles voor een glimlach.


HAAK ERGO 5T B50MM-L9M, CARGOLINE in de . FORMAT Tweedelige ratel spanband met RP haken 50mm breed. Deze veiligheidsoplossingen worden hoofdzakelijk gebruikt voor het . Bijzondere kenmerken Stalen S- haken met een pvc-bedekking voor een betere bescherming . Trek de haak van de spanband over de. Deze spanband van Master Lock is niet uitgerust met haken maar met een klemsysteem. Dit sluitingssysteem is ideaal om uw riem aan de gewenste lengte te . Oranje spanband ABT Classic ton meter met eindfitting platte haak. Voorraadindicate: Levertijd 1-2 . Masterlock spanband met J- haken om de band makkelijk vast te maken aan het bevestigingspunt.


Dit model is voorzien van een trap-strap die de band die je . Bekijk ons assortiment Rubber spanbanden (artikelen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts