dinsdag 29 mei 2018

Sluitingen voor kettingen

Bekijk onze sluitingen voor zelfgemaakte sieraden, van eenvoudige slotjes tot een rijkversierde kapittel sluiting in verschillende kleuren. Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina. Sluitingen en Onderdelen voor Sieraden. Ook Nikkelvrij en Stainless Steel.


Koop of Verkoop sluitingen op Marktplaats. Kraaltjes van Renate is een webshop in kralen en half edelstenen.

Slotjes voor armbanden en kettingen zijn er in vele soorten. Goud-, zilver-, en bronskleurig, maar ook in sterling zilver en antiek koper. Allerlei onderdelen om zelf sieraden armbanden te maken zoals buigringetjes, sluitingen , verlengketting. Opvallende zilveren Zinzi sluitingen kopen in de officiële webstore van Zinzi. Deze zilveren sluitingen zijn los te koop en gemakkelijk aan een armband of collier . Ruim assortiment kralen en sieraad-onderdelen.


Online Kralenwinkel en showroom . Met onze slotjes geef je je armband of ketting een fraaie afwerking!

De slotjes zijn gemaakt van nikkelvrij metaal en verkrijgbaar in de kleuren zilver, brons, goud . Door zelf armbanden, oorbellen, ringen of kettingen te maken, heb je niet alleen een. We hebben ze ook in verschillende breedtes en bijpassende sluitingen. Deze magneetslotjes zijn ideaal voor het . Sterling Zilver Curb Chain ketting inch - 9echt zilver gemaakt in Italië. Karabijn met Ringetje Zilver 185mm. Schroefsluiting 5x11mm Goud 4st.


H- sluitingen met borstbout of moerbout. Hefgewichten van 5Kg tot Ton. Het sluiten geschied door middel van aandrukken van de borgpin waarna een . Kies tussen een veersluiting, veerring, haaksluiting, sluiting met sierlijke. Een armband van stevig elastiek is natuurlijk handiger dan bijvoorbeeld een zilveren armband met een kleine sluiting. Ons assortiment sluitingen behelst veel verschillende soorten.


Zowel handelsmodellen als hoogwaardige sluitingen van Crosby en GreenPin zijn bij ons te . Het dynamische portaal- en Content Management Systeem. Verfijn de resultaten door hiernaast op één of meer kenmerken te klikken. Bij ons ben je aan het goede adres voor alle hijskettingonderdelen, dus ook de sluitingen.


De naam van de sluiting wordt trouwens bepaald door zijn vorm.

Deze subcategorie bevat verschillende producten van haken, sluitingen , staaldraadklemmen, kettingen , oogbouten, oogmoeren en touwen. D- sluiting RVS 6mm, D- sluiting RVS 6mm. Heeft jouw kettinkje of sieraad een sluiting ? Zitten er meerdere kettinkjes in elkaar vast, zorg er dan voor dat je alle sluitingen losmaakt. Onze Clic by Suzanne sieraden bestaan uit Clic armbanden, Clic kettingen en. De sluitingen van Clic sieraden zijn onzichtbaar weggewerkt door gebruik van . In deze categorie vindt u de verschillende ankerkettingen, ankerlijnen, fenderlijnen, sluitingen en alle benodigheden voor uw anker en het aanmeren.


Deze kettingen worden geleverd met sluitingen , om ze te bevestigen aan de Olympische stang 50MM. Ze worden tevens geleverd in diverse . Kogelketting met sluiting Kopen - Kogelketting online bestellen - Betrouwbaar - uit. De kettingen worden vaak gecombineerd met de bijbehorende kogelketting.


Onze sluitingen zijn leverbaar met borstbout of moerbout, in werklasten van ton tot wel ton! Alle sluitingen hebben een veiligheidsfactor van en zijn te . Zilveren gourmet ketting voor dames met ongeslepen schakels en een grote veerring als siersluiting. Hoogste gehalte zilver, gekeurd 925.


Kettingen , sluitingen en kabels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts