maandag 30 maart 2015

Festool ctl mini stofzuiger

Met het lage gewicht en de compacte afmetingen is de CTL MINI met een reservoir voor van l gemakkelijk te transporteren en daardoor de eerste keus voor . Voor de pdf van deze nieuwsbrief en meer informatie over het product kunt u . Nieuwe stofzuiger - CTL Midi met nieuwe gladde zuigslang. Winkelwaarde Midi: 4euro Verkoopprijs: . Op zoek naar een professionele en tijdbesparende stofzuiger ? Deze compacte bouwstofzuiger is zeer geschikt . De CTL MIDI is het ideale gereedschap voor montage-, in bouw- of renovatiewerkzaamheden. De kleine montagezuiger met l reservoirvolume.


Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. Grote voorraa snelle levering en bewezen service! Bij meer informatie staat voor welke type stofzuiger de filters geschikt zijn.


Festool stofzuiger accessories. FESTOOL PS 4EBQ-PLUS DECOUPEERZAAG. Hoge mobiliteit bij transport door een geïntegreerde slang- . Antistatische werking tegen statisch opladen tijdens het werk. Praktische slang- en netsnoerberging.


IRONSIDE STOFZUIGER 440MP 3MOT. Stofzak voor stofzuiger CT 26E. Van buiten klein, van binnen groot. De Mini en de Midi lijken mij erg mooie machines, die ook nog eens.


Ik heb net na enig overwegen de CTL -gekocht. Bestellingen boven de €10 - geen verzendkosten. Online gereedschap kopen doe je bij . Bovendien is de CTL Mini zeer licht en compact, waardoor deze zeer eenvoudig is tijdens transport. Zeer licht en compact, voor eenvoudig transport - Meer ordening dankzij slangdepot om slang en kabel . Voor mij groot genoeg en met voldoende . Bent u op zoek naar een bouwstofzuiger voor kleine reinigingswerkzaamheden of als afzuiging bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts